BTC USD 49,899.4 Gold USD 1,825.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bachelor in Culinary Art (UK) - Sape tau universiti mane tawarkan?

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
Ada sape2 yang tau tak.. Bachelor in Culinary Art (Bidang Shef) yang di tawarkan di United Kingdom
sape tau, atau macam2 tau je.. tolong respon ok..:)
sape blajar kat UK?? boleh mintak tolong tak cek kat Universiti korang ade tak mereka tawarkan bidang ni..

saye dah cari kat internet, tapi tak jumpe.. yang jumpe hanyalah diploma je.. ijazah tak jumpe untuk uni di UK.. please help ok..
sape ade maklumat pasal ni.. mintak tolong sangat respon ok.. i need help..
sape tau boleh respon atau bole bincang kat sini..

i rely need this information about this..
 
Sponsored Post

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
Ada sape2 yang tau tak.. Bachelor in Culinary Art (Bidang Shef) yang di tawarkan di United Kingdom
sape tau, atau macam2 tau je.. tolong respon ok..:)
sape blajar kat UK?? boleh mintak tolong tak cek kat Universiti korang ade tak mereka tawarkan bidang ni..

saye dah cari kat internet, tapi tak jumpe.. yang jumpe hanyalah diploma je.. ijazah tak jumpe untuk uni di UK.. please help ok..
sape ade maklumat pasal ni.. mintak tolong sangat respon ok.. i need help..
sape tau boleh respon atau bole bincang kat sini..

i rely need this information about this..

nape x amik jer kat negara sendiri..
leh google laa...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
Ada sape2 yang tau tak.. Bachelor in Culinary Art (Bidang Shef) yang di tawarkan di United Kingdom
sape tau, atau macam2 tau je.. tolong respon ok..:)
sape blajar kat UK?? boleh mintak tolong tak cek kat Universiti korang ade tak mereka tawarkan bidang ni..

saye dah cari kat internet, tapi tak jumpe.. yang jumpe hanyalah diploma je.. ijazah tak jumpe untuk uni di UK.. please help ok..
sape ade maklumat pasal ni.. mintak tolong sangat respon ok.. i need help..
sape tau boleh respon atau bole bincang kat sini..

i rely need this information about this..

http://rds.yahoo.com/_ylt=A0oGkinkz...**http://www.neci.edu/Culinary-Arts/bachelors

ini american nyer........nanti aku cuba cari yg uk lak......
 

rawanaz

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
nape x amik jer kat negara sendiri..
leh google laa...

kat malaysia takde ijazah.. ade diploma jer.. culinary art tuk ijazah memang takde kat malaysia.. tu susah skit tu.. adess..
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
kat malaysia takde ijazah.. ade diploma jer.. culinary art tuk ijazah memang takde kat malaysia.. tu susah skit tu.. adess..

aiks..sape kata xde... kat uitm shah alam..ada la degree of culinary arts..
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
ko x try tgk kat taylor college tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register