BTC USD 40,594.1 Gold USD 1,802.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Baca dengan jelas - Ketahui gangguan jin dalam badan anda

zamanbisnes

Super Active Member
Joined
Jan 13, 2013
Messages
8,968
Reaction score
5
Points
65
https://www.youtube.com/watch?v=cbc77wvkxhU

ADAKAN ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT?

Nasihat saya cepat2 berubat sebelum merebak pada ahli keluarga kita..Saya syorkan anda semua agar buat rawatan pada perubatan Islam yang terdekat..

KETIKA BERJAGA
1.SELALU PENING ATAU SAKI KEPALA
2.BERAT UNTUK BERIBADAH
3.SELALU STRESS
4.BADAN LEMAH PADA PINGGAN ,BELAKANG TANPA
PENJELASAN MEDIKAL
5.SAKIT PADA SENDI
6.WAS-WAS PADA KETIKA SOLAT
7.CEPAT MARAH ATAS PERKARA KECIL
8.BOLEH MENJANGKAKAN APA TERJADI
9.SUKAR MENDAPAT JODOH ATAU MENDAPAT ZURIAT
10.PASANGAN SUAMI ISTERI SELALI BERGADUH SEHINGGA
BENCI MEMBENCI
11.BADAN LEMBAM TERUTAMA PADA LENGAN DAN PEHA

KETIKA TIDUR

1.SUKAR TIDUR
2.SELALU TERJAGA DALAM TERKEJUT
3.MIMPI NGERI
4.MENGERTIP GIGI KETIKA TIDUR
5.MIMPI JATUH DITEMPAT TINGGI
6.MIMPI BERADA DIPERKUBURAN
7.BERCAKAP KETAWA KETIKA TIDUR
8.MIMPI LEMBAGA ATAU MAKHLUK ATAU BUDAK


Baca secara jelas dan terang

Jika anda lafaz ikrar ini secara tersekat2,menangis atau suara anda berubah atau pelihatan rabun ini atau menangis tiba2.Ini Menandakan jin ada didalam badan anda.

Jika anda terasa apa2 sila pm saya...kita sama2 berkongsi pendapatan dan idea tentang gangguan dalam hidup kita

Pertama kali anda perlu Baca

1.Istifar 3x
2.Bismillah 1x

IKRAR PEMUTUS JIN SIHIR ATAU JIN SAKA

Bismillahirahhmanirahim

Ya Allah , sesungguhnya saya & mewakili keluarga saya dengan penuh
sedar & insaf dgn ini mengisytiarkan :

1 Memutuskan semua perjanjian atau ikatan yg kami atau orang sebelum
kami pernah lakukan secara sedar atau tidak dengan golongan jin
sekiranya ada

2. Mengharamkan tubuh kami dr dimasuki atau dijadikan sebagai tempat
tinggal apa jua jenis jin

3. Menegaskan bahawa kami hanya bergantung kepada perlindungan &
pertolongan Allah.

Ya Allah mulai dari saat ini :

Saya haramkan semua makanan saya,minuman saya,seluruh anggota tubuh saya
dari semua jin di dalam & di luar tubuh saya atau yang menggangu
saya,

Sekiranya Ya Allah

Mereka makan , minum , guna , ganggu , jadikanlah Ya Allah semua
pemberian & milikMu itu Ya Allah sebagai racun,

Racun yg amat panas
Racun yg amat bisa
Racun yg membakar
Racun yg membunuh

Semua jin-jin itu Ya Allah

Dengan hak Lailahaillallah Muhamadurasulullah

Amin 3x Ya Rabbal A'lamin


Testimoni carigold


Farah_anne said:
salam...setelah saya baca ayat kat post saudara tu mmg tetiba mcm ada berdesup angin trus ke otak saya...x tau la mcm mana nak terangkan.adakah itu salah satu gangguan?saya pun mmg tgh berubat skg...sejak minggu lepas dada saya berat mcm tersekat dan asyik seram sejuk sampai sesak nafas...saya tgh buat rawatan homeopathy & rawatan spiritual jugak...adakah saudara pun ada buat rwatan islam ni?tq

aku baca ikrar tu TT... terasa tengkuk sblah kanan mcm geli² dan bulu roma lengan kanan meremang tiba².....

mcm sedara yg diatas.. bleh meramal bnde yg akan terjadi.. ttp, stakat ni.. dkat 10x bleh rasa bnde buruk akan jd dgn bulu kening seblah kiri akan brgerak² spjg hari.... esok or lusa pasti akan sesuatu yg x elok akan jadi... dkat 10x kali jd dan dkat 10x jgk tepat.....

hal yg elok xda lak bg signal... huhu.....

boleh menjangka apa akan terjadi..... selalu jadi kat aku.... rugi lah kalau nak buang.... pasal aku akan mengelak terlebih dahulu atau pun berhati2 ....:-?

TT saya nk tanya pendapat..semalam saya ada baca ikrar yg tt bagi tu(baca dalam hati) tapi takde rasa apa2 yg pelik. Tapi semalam masa saya tgh mamai nk tidur, saya terasa mcm bermimpi tapi saya juga rasa mcm saya sedar cuma ta mmpu nk bangun.. mimpi tu sy ta brapa nk igat dengan jelas, tapi yg pasti dlm mimpi tu sy dikacau syaitan dan sy baca ayat2 suci al-quran yg saya sendiri ta pnh dengar, kemudian sy baca surah al-ikhlas dan al-fatihah and saya kemudian ada cabar bnde tu untuk menjelma. lps sy cabar tu sy rasa dan dengar bunyi angin kuat mcm ribut dlm bilik saya dan terasa mcm ada something bediri sebelah saya. waktu tu sy betul2 rasa saya dah sedar sbb sy dpt bukak mata(tapi mata rasa berat nk terbukak) dn pandang langsir bergoyang kuat. (waktu tu saya masih lagi baring ats katil, tapi ta mmpu nk bngun)
sebabkan saya dah panik saya cuba goncang kepala saya kuat2 dan tersedar dan ribut ke apa ke semuanya tade..

minta pndapat TT, ini mimpi mainan tidur atau apa ea?? sebab sebelum ni slalu jugak jadi, rasa mcm dah sedar, tapi ta boleh nk bngun dan rasa mcm ada seseoran yg perhati sy masa tu.
(tapi yg ribut2 bagai ni semua ta prnh jdi sbmlum ni)

berkesan TT,saya baca pun meremang,mmg ada barang:)cgrock:)cgrock

lau bace ikrar ni badan rase meremang je ade gak ke ... ke mcm mane ?

noct said:
salam tt. saya ade bace ikrar tu pg td tp xde rase ape2 pon. tp time saya tido lepas solat jumaat saya mimpi saya menangis teresak2 rasa mcm btol tp saya x tau saya menangis sbb apa. adakah itu gangguan?

Aku selalu je mimpi kena tindih, skrang ni tido tak telentang pun kena. Masa tidur selalu dgr org cakap2 datang dari belakang, kacau aku tidur. Nak bangun tak boleh, rasa berat semacam je... baby aku ngn bini ada sikit gangguan selalu ngis baby ni. Adakah ada jugak gangguan ni.

Memang benar..... setiap yang terasa itu ada gangguan jin. Saya dah suruh isteri saya membaca ikrar ini.... Immediate terus dia rasa seram sejuk. Dia memang ada gangguan dan sedang berubat. Saya baca sedikit saja pun dah mula ada terasa.

Lepas ni kalau mana-mana sahabat kita yang nak membaca, siap sediakan kamera infra red atau night vision, dan suruh kawan kita yang ada gangguan baca.... Manalah tau boleh nampak atau jadi macam uncle seekers plak. Sebab memang jelas, bila kami baca, memang ada reaksi, paling kurang pun rasa seram sejuk. memang itu menunjukkan ada gangguan. terima kasih kepada tuan tanah.... semoga Allah berkati tuan dengan perkongsian ilmu tuan ini. Jazakallahu khairan kathira....

ermm.. lenguhnya bahu dan sendi tangan nak menaip kat sini..

ieda_0205 said:
Saya dah baca ikrar tu dalam hati.. Sekarang bahu sangat berat sangat kiri dan kanan, jantung sy rasa sesak, sendi tangan sy lenguh.. Semua perkara yg awak tuliskan sy alami, saya tak pernah berubat kat mana mana.. Sbb saya susah nak pergi.. cuma ada seorang kawan bagitahu dia nampak sesuatu pada saya..tapi saya cuba untuk tak percaya..

Masa saya menaip pada tuan ni, jantung sy berdebar dan bahu sy jadi lenguh..

kepala jd pening...

tadi petang dh baca.. lepas sejam ada rasa bergerak2 kat kulit bahu kanan.. mlm nie sebelum tidur nak baca lagi...
tt...kenapa suara sy jdi garau n besar bila baca..lepas habis ayat kaki rasa sejuk gileeeerr...

Mata kanan rabun jap

assalam TT.

saya baru lepas baca.
kepala jadi pening dan goyang2 ke belakang tetiba..
tangan jadi macam kena semut2.

adakah tu satu gangguan?

neddya said:
Assalam bos...
sy dh baca ikrar tu....
sy rase mcm seram sejuk...
n tiba2 jantung berdegup laju....
n mcm rase darah laju naik kepala...
ape maksud die eh....???

sy ad la jg kne tanda2 dlm senarai gangguan...tp sy x pasti samada betul ke sy terkena gangguan...

sy punye bakal tunang pernah mimpi yg jin ugut die...supaya tinggalkn sy... die penjaga saya... dalam mimpi tu die muncul dgn wajah betul....badan besar tinggi.... ade 2 tanduk belakang kepala... mata merah...berbulu hitam.. ha...confused

masa sy baca ikrar tu on da spot meremang bulu tengkuk den. petunjuk ada jin kah?

rasa darah nak ke otak n berkumpul kat ubun2..telinga kanan rasa panas.

kalau bagus boleh diamalkan selalu...

salam tt
lepas baca ikrar ni
mcm2 bunyi klua
bisikan wahai anak adam..
bunyi org naik tangga..
gayung kt tandas mcm kene baling..

mcm mane 2 TT?
ape patut sy buat

2x baca 2x rs nak muntah tp 2nd time baca lg teruk,sakit kat sendi dgn kat atas kepala..igt kan dah xde..

ada satu pesakit baca ikrar ini..kepala jadi karan :)

bro,apa nama,anak dara rakan setugas "terus padam" pas baca.dia dah lama kerasukan,dulu hijab dia tebuka,tp rakan setugas bawa p berubat dan dah katup..

ada apa nasihat lain atau akal tuk kejadian nie?cuma nak tambah ja la,sebab rakan setugas ngan bini dia pun perawat dah bagi ayat2 tuk cover kerasukan yang minor..

afdhal x kalo dbuat berulang kali atau gmana?

Al-Hafiz said:
salam tuan

saya minta isteri baca

dia menangis sikit

lepas tu berhenti


lepas tu dia kata masa baca

dada dia berat


dan sedih


saya tak baca ikrar lagi


isteri saya memang sangat panas baran

tapi saya sayang dia

bila dia baik

sangat baik

tapi bila dia marah

dia macam bukan dia



nak berubat di mana pun tak tahu

ayah mertua saya pun berubatkan orang

tapi isteri tak mahu berubat dengan ayah

isteri syak ada benda halus


sebab ada kain kuning

mohon advice

saya dah lama sabar

dah 11 tahun

anak dah 4


terima kasih

Zordeck said:
Salam tn,

dkt mana kalau nk berubat secara islam?

Isteri sy kalau stress, hal2 kecik, mmg akan cepat marah.

Mohon nasihat dr tn:)

seram tt lama pulak meremangnye. terus aku amik air sembahyang dan g sembahyang. :-SS

meremang baca dan ada 3 perkataan yang tersekat sedikit..hm...seram.

sebelum ni saya dah 2-3 kali baca ikrar ni. tapi semalam try baca balik lepas berbulan dah tak baca. mula2 ok je, masa baca langsung takde rasa apa2. tapi balik kerja dalam kul 6:30ptg camtu dah start rasa lain macam. badan mengigil2, seram sejuk 1 badan. magrib tu makin menjadi2 menggigil dan lemah 1 badan. end up menangis teresak2 sampai housemate pun risau.

malam tadi demam panas, tak boleh tido sampai la subuh. lepas subuh tadi baru ok.
 
Last edited:
Sponsored Post

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,509
Reaction score
212
Points
48
ni mesti ganguan setan kan tt?
 

Ran

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2007
Messages
4,980
Reaction score
65
Points
40
Apasal byk sgt typing error nih..haha
 

munirahh88

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2010
Messages
426
Reaction score
2
Points
15
Mengertip gigi tu mmg ada something ke..sebab adik dgn husband jadi mcm tu time tido n diorang xsedar pun...bila saya record diorang pun pelik
 

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #3
Joined
Jan 13, 2009
Messages
156,007
Reaction score
21,317
Points
1,671
betol ke dalam diri setiap orang mmg ada jin die..tgk sape kuat la..klo jin kuat mmg jadi gini la
 

zamanbisnes

Super Active Member
Joined
Jan 13, 2013
Messages
8,968
Reaction score
5
Points
65
sy nasihat tuan jgn biarkan lama2..pergi periksa peruabatan islam syifak yang berdekatan...gangguan diatas ni akan memberi kesan pd org sekeliling kita...
banyak jugak la simptom2 spt diatas ada pada saya, tp saya biar je setakat ni.
 

zamanbisnes

Super Active Member
Joined
Jan 13, 2013
Messages
8,968
Reaction score
5
Points
65
setiap manusia yang lahir akan ada 2 Qarin ...QARIN dari golongan JIN dan QARIN dari golongan Malaikat..2 makluk ni akan menyasut kita..Qarin malaikat mengajak pd kebaikan
betol ke dalam diri setiap orang mmg ada jin die..tgk sape kuat la..klo jin kuat mmg jadi gini la
 

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,509
Reaction score
212
Points
48
sy nasihat tuan jgn biarkan lama2..pergi periksa peruabatan islam syifak yang berdekatan...gangguan diatas ni akan memberi kesan pd org sekeliling kita...

apa efek dia ya? org2 tu akan jadi biol mcm saya ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register