BA SYSTEM MANAGEMENT SDN.BHD. ( 758327-X ) www.basystem.com.my

CG Sponsors




aryjutawan

Freshie
Joined
Jan 4, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
gelang dan rantai bion cerastone

harga jual = rm500 (dicadangkan bleh up or kurang ikut kesesuaian)
harga ahli = rm439

so basic untung rm66

tapi

klu beli 4 set bion cerastone = rm1470
so modal satu set = rm367.50

sudah untung rm137.50

untuk lebih power, bleh angkat 40 set

40 set bion cerastone = rm14700 terus akan dapat bonus belian bernilai rm2700 dalam bentuk cek.

Loan disediakan untuk kakitangan kerajaan dan swasta...blacklist takle:d:d:d

untuk pembeli, diorang bleh bayar bulan jugak...
Untuk 1 set bion cerastone

6 bulan x rm100 = rm600
12 bulan x rm60 = rm720


so untung anda akan berlipat ganda....
Testi dan more plan akan diupdate dari masa ke semasa...
Lebih prefer kepada sesiapa yang nak buat offline...
Bleh call saya 0135236081 (ary)

smoga berjaya...
 
Sponsored Post

RMBIZZ

Permanently Banned - Spam in , Private Message
Joined
Nov 22, 2008
Messages
166
Reaction score
0
Points
10
gelang dan rantai bion cerastone

harga jual = rm500 (dicadangkan bleh up or kurang ikut kesesuaian)
harga ahli = rm439

so basic untung rm66

tapi

klu beli 4 set bion cerastone = rm1470
so modal satu set = rm367.50

sudah untung rm137.50

untuk lebih power, bleh angkat 40 set

40 set bion cerastone = rm14700 terus akan dapat bonus belian bernilai rm2700 dalam bentuk cek.

Loan disediakan untuk kakitangan kerajaan dan swasta...blacklist takle:d:d:d

untuk pembeli, diorang bleh bayar bulan jugak...
Untuk 1 set bion cerastone

6 bulan x rm100 = rm600
12 bulan x rm60 = rm720


so untung anda akan berlipat ganda....
Testi dan more plan akan diupdate dari masa ke semasa...
Lebih prefer kepada sesiapa yang nak buat offline...
Bleh call saya 0135236081 (ary)

smoga berjaya...
Boleh buat loan...Menarik jugak ni...
___________________________________________

CERAMIC CLUB-
1.join,
2.beli pada syarikat,
3.jual balik pada syarikat.
4.Terus dapat cek(RM100 atau RM200 atau RM700)
5.Amat mudah..Ini dipanggil"SELL BACK POLICY"

"TAK PERCAYA"...tengok le sendiri web ni...cari perkataan "SELL BACK POLICY" didalamnya..
http://www.jutawanceramic.com/RMBIZZ
LEPAS TENGOK DAN PUASHATI BOLEH CONTACT UNTUK DAFTAR..
AREA:MELAKA
019-9266513 - YM (redsonja_08)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register