Azwan ali maki rakyat malaysia yg pokimok

CG Sponsors




Sponsored Post

Kelulut madu

Fun Poster
Joined
May 1, 2018
Messages
670
Reaction score
80
Points
30
Bodo punya aa ni
Cakap ada selit2 agama tp banyak yg mencarut
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
33,248
Reaction score
1,673
Points
206
elok maki je yang tak dengar cakap elok-elok ni.
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,790
Reaction score
2,713
Points
191
walaupun aku benci dengan kata2 kasar gitu..

tapi aku setuju mereka yang degil tu layak dicarut padu..
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,004
Reaction score
206
Points
88
Adoi dia ni kalau xmaki mmg xle ker ek
 

luckyhillkop

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2012
Messages
185
Reaction score
35
Points
20
Umangai, rasa nak pecah gegendang telinga dengar dia punya maki hamun. Camne la dia boleh jadi camtu.
 
Joined
Oct 6, 2015
Messages
17
Reaction score
4
Points
8
Majoriti rakyat Malaysia bukan hidup senang bang, mana cuti dapat gaji oklah..tapi bukan semua mcm tu...masih ada yg hidup susah hari2 cari income..RM1 - 3 sehari bukan senang dpt kalau tidak ke sana sini bang. Lu xpe lah hidup mewah hasil fitnah dgn hiburan sesat...lebih2 lagi abang mu dlu menteri..xcukup duit minta dgn dia..bodoh...kalau dah bodoh memang sampai kiamat la ko jadi bodoh..bodoh!
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
17,101
Reaction score
1,257
Points
206
hmm dlm kes ni den akan;
- cek channel dia
- cek samada AA ni ado adsense youtube
- cek link video ni ado tak [email protected] kek mano2 web/blog
- cek trafik stats video ni

jadi dari situ bleh tiru cara AA utk dapek trafik yg gilerbabas via video marketing

ekekekekeeke
 

lelabah

Active+ Member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
4,744
Reaction score
547
Points
81
hmm dlm kes ni den akan;
- cek channel dia
- cek samada AA ni ado adsense youtube
- cek link video ni ado tak [email protected] kek mano2 web/blog
- cek trafik stats video ni

jadi dari situ bleh tiru cara AA utk dapek trafik yg gilerbabas via video marketing

ekekekekeeke
betul tuan......melalak memaki hamun pun payment masyukkkkk
 

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,856
Reaction score
42
Points
30
Ko orang gak yang suruh dia maki hamun rakyat malaysia yang degil. Sekarang ni dia anggap rakyat malaysia melantik dia jadi tukang maki . Gaji ambik dari youtube.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register