Azmin Ali Bakal Berdepan Mahkamah Isu Belanja Di Sandakan

CG Sponsors




Sponsored Post

mcdonat

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2017
Messages
520
Reaction score
107
Points
33
Yang aku nampak part ni adalah nk kantoikan lg isu di hotel Sandakan tu,pandangan aku la..yg lain2 tu jln cerita je...mcm biasala Sarawak Report, cerita ada,kesahihan entahla
ape pun,fakta tak bayar lagi tu memang betul, azmin bagitau akan bayar,dua tiga bulan tak dapat claim,camne nak rolling duit kompeni utk serve vvip lain.
 

bell&ross

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
5,870
Reaction score
241
Points
83
yelaa tu..

kalo dah hati kata menyampah..

macam2 laa ko kata yek..

apa citer 90jootaa??
nak adanya rasa menyampah...mesti ada sebab tuan kiddd2... (y)

90 juta tu....pelan-pelan kayuh...kihkihkih...
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,975
Points
201
nak adanya rasa menyampah...mesti ada sebab tuan kiddd2... (y)

90 juta tu....pelan-pelan kayuh...kihkihkih...
pelan2 kayuh ke??

jangan fitnah laa yek..

ph kan suka phitnah..
 

frankdun3

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
525
Reaction score
50
Points
65
inilah penyakit azkhir zaman yg NABI SAW DAH BEPESAN, cinta dunia takut mati, maka = tiada iman
bapak2 pemimpin melayu yg korupsi dan kurap menyapu bersih segala harta amanah rakyat...
rasuah, bisnes tak kira halal haram...
pastu keturunan anak2 cucu cicit berbelanja boros mewah...
dulu org dok cakap najib rosmah
akhir zaman semua samaje sapa naik jadi yb menteri asal ada kerusi kuasa
semua kepala gelong
sbb xde iman
MASUK MAHKAMAH - SAMAN, tu semua game politik yg depa xtkut heran
sbb dah jdi MAINAN SEJAK dulu....sbb dgn politik jualah,
company2 lawyer leh cari makan dan hidup mewah
so....selagi tak kembalikan PAKSI ALQURAN HADIS SBG UNDANG2...
sampai bila2 penyakit2 WAHAN CINTA DUNIA TAKUT MATI TAKDE IMAN NI BERPELESERAN SELURUH DUNIA...
tungu sajala alMAHDI DAN ISA AS....tu je solusi nya...
Allah dah cerita semua melalui sunnah kekasih nabi saw...
 

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
4,786
Reaction score
642
Points
81
Sarawak report ni media yahudi kot
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
73,714
Reaction score
11,607
Points
1,906
Azmin jawab dakwaan kes saman YHA Travel kerana tolak pinangan

11 November 2019


MGF07112019_SIDANG-PARLIMEN22

Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Azmin Ali

KUALA LUMPUR – “Jadi kalau nak selesai, kena terima pinangan lah?” jawab Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

Beliau ditanya tentang dakwaan kononnya kes saman tunggakan bil pelancongan oleh agensi pelancongan YHA Travel & Tours terhadapnya disebabkan pinangan keluarga pemilik syarikat itu ditolak.

Ditanya sekali lagi oleh wartawan di lobi Parlimen sama ada dakwaan tersebut benar atau sebaliknya, Azmin berkata: “Biar. Ini serah kepada peguam.”

Bekas ahli seumur hidup PKR, Badrul Hisham Shaharin di laman Facebooknya mendakwa Azmin diheret ke mahkamah kerana menolak hasrat pemilik agensi pelancongan itu untuk meminang anak perempuan Timbalan Presiden PKR itu.

“Keluarga YHA ini sakit hati lepas Haji Ayub dan isterinya Yasmin melamar anak perempuan Azmin dan mereka rasa terhina lepas lamaran ditolak Azmin sekeluarga… Oooo… Jadi Haziq Ayub turut terlibat edit video fitnah bakal bapak mertua tak jadi la nie ye!!!,” katanya di Facebook.

Minggu lalu, Azmin diheret mahkamah atas dakwaan gagal membayar bil pelancongan lebih RM300,000 termasuk lawatan peribadi keluarganya dan dirinya ke Sandakan pada pilihan raya kecil kerusi Parlimen itu Mei lalu.

Perkara itu dilaporkan Sarawak Report.

Laman web itu memetik dokumen difailkan YHA Travel & Tours dan jumlah itu termasuk tambang penerbangan Azmin dalam tempoh enam bulan.

Azmin pada Rabu lalu berkata, beliau akan membayar apa sahaja bil perjalanan yang beliau masih terhutang.

Ia susulan laporan yang mendakwa agensi pelancongan memfailkan saman di mahkamah menuntut lebih RM300,000 untuk bil perjalanan yang belum dijelaskan. -MalaysiaGazette

 
Sponsored Post
Top
Log in Register