Ayuh !! Kurangkan interest hutang kad kredit anda dpd 18% ker 0%

CG Sponsors




silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
Adakah anda dibebani dgn hutang kad kredit ??
Kad kredit anda sudah mencapai tahap limit ??
Berkemungkinan untuk disebarai hitam ??

Sedarkah anda jika anda hanya membayar kadar minima setiap bulan baki yg masih tertinggal akan dikenakan kadar interest yg tinggi ??

Nah disini kami mempunya cara untuk mengurangkan interest kad kredit anda...

Dan yg lebih penting lagi baki hutang kad kredit anda tidak lagi dikenakan interest yg tinggi

Siapakah yg layak ??

# Mereka yg mempunyai tunggakkan kad kredit
# Mereka yg ingin melangsaikan tunggakan kad kredit dgn cepat
# Mereka yg ingin mengelakkan dpd disenaraihitam oleh pihak bank
# Mereka yg ingin mengurangkan kadar interest kad kredit
# Mereka yg berminat untuk menambah pendapatan sampingan


Anda bayar pada bank kad kredit anda...bukan pada kami

Hanya One Time Processing Fee yg akan dikenakan (bergantung kpd bank kad kredit dan jumlah bulan 12/24/36/48/60) dan ianya sah disisi undang-undang

Kod Ejen :: F1624

================================================================

Contoh hutang kad kredit 10k

Perbandingan diantara Kadar Interest Biasa dgn Pelan Ansuran Mudah Bulanan (RM 10k) utk 3 tahun

BANK (Kadar Interest 18% )
Bayaran minima
RM10,000 x 5% = RM500

Jumlah bulan yg diperlukan untuk melangsaikan semua hutang
89 bulan

---------------------------------------------------------------

BANK (Kadar faedah 0% + pembayaran fee sekali shj)
Bayaran
RM10,000 + 19% /36 = 330.00

Jumlah bulan yg diperlukan untuk melangsaikan semua hutang
36 bulan !!

Berminat ?? boleh lah pm/sms/call ditalian 01-4343-4433 ataupun email di jlfirst2u[at]gmail.com

Layari lunashutang.blogspot.com untuk mengetahui kadar one time processing fee yg dikenakan

Kawasan liputan (konsultansi) = Seri Kembangan, Bangi, Puchong, Puncak Jalil, Putrajaya, Cyberjaya dan disekitarnya

Cawangan - Puchong, Alor Star, Penang, Butterworth, Ipoh & Kuantan

Ayuh kita ke arah bebas hutang...

Kod Ejen :: F1624
 
Last edited:
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
streamyx umah aku tak masuk lagi...mungkin aku reply lambat sket...
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
mungkin ada yg mengatakan "baik aku buat personal loan pastuh setelkan semua...lg senang"

disini ada sedikit perbezaan antara personal loan dgn monthly payment...

=================================================================

AlRajhi - 8.5% (Normal Profit Rate)

Loan = 10k
Monthly = 487
24 Months = 24x483=11688

Overall = 11688 - 10000 = 1688

=================================================================

JL First - 18% (Depends on which bank)

Outstanding = 10k
Total = 10k + 18% = 10k + 1800 = 11800
10000/24 = 416.67 per month (Not including one time processing fee)
11800/24 = 491.67 per month (Including one time processing fee)

======================================================================

Kalau kita tgk beza tak byk pun dgn personal loan yg kita buat...

Tapi igt...personal loan kalo kita buat bermakna komitmen kita dgn bank bertambah...

Ini bermakna personal loan kita tuh akan dijadikan sebagai benchmark jugak kalo kita nak buat loan2 yg lain contohnya loan rumah atau loan kereta...

jadi fikir fikirkan lah...
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
ok lah aku nak balik dah...sesaper berminat atau nak tau dgn lebih lanjut leh tanya kat sini ataupun pm atau pun sms mahupun call..

sambung mlm kang k...
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
kembali...mari semua...kurangkan interest kad kredit anda...

ejen juga diperlukan...jadilah yg terawal
 

wadw78

Freshie
Joined
Oct 18, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
Ya btoi,Kepada sesapa yg minat tinggal kawasan utara bleh cal sy 013-5029833 utk keterangan lanjut.kod agen A1917
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
br join ker bro...best2...kalo turun kl jgn lupa bgtau...leh ngeteh ker ngecoke ker hehehe
 

wadw78

Freshie
Joined
Oct 18, 2008
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
dlm taun ni gak.sblm ni offline je.Dh rasa ok baru nk ngetop
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
o0o0o kira otai laa gak nih...sila beri tunjuk ajar hehehe
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,554
Reaction score
81
Points
125
terdapat pelbagai cara untuk menghubungi saya...

anda boleh reply di thread ni ataupun pm saya
boleh juga jika mahu email di setelhutang[at]gmail.com
ataupun yg paling berkesan dan pantas bolehlah sms ker 01-4343-4433 dan saya akan call balik untuk penerangan lanjut....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register