BTC USD 61,817.4 Gold USD 1,769.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Awek² REMBES @ KLIMs 2010

pacat888

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2010
Messages
541
Reaction score
1
Points
15
Thread Sarapan pagi dah terlepas...kire Thread ni utk lunch lah ni:D:D:D

i.php

i.php


dsc_0729b_770.jpg

dsc_0715b_770.jpg


nak lagi tengok sendiri kat website KLIMS hehee...

mod sorry kalau astrokk...
 
Sponsored Post

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,897
Reaction score
56
Points
125
untuk apa sebenarnya thread macam ni :-?
utk tambah dosa? :-?
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
best nyer kala semua ni jadi awek2 aku :p
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
wow i like it !!!!
=P~=P~
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
sat dok pilih mana satu nak buat avatar............
 

pacat888

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2010
Messages
541
Reaction score
1
Points
15
untuk apa sebenarnya thread macam ni :-?
utk tambah dosa? :-?

saje bro..name pon thread santai..sorry lah kalau xkene ngan tema broo...kalau bro rase xselesa lebih elok kalau tadi bro xmasuk thread ni..sbb tu terang² saye tulis tajuk awek² rembes..so tepuk dada tanye selera...kalau ade selera mmg bro dah pilih thread yg betul:)):)):))
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
abatar tt pun dah hazabb
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register