BTC USD 54,318.5 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

awas! taktik baru curi duit atm

tok_jogho

Active+ Member
Messages
2,844
Joined
Sep 29, 2008
Messages
2,844
Reaction score
9
Points
25
70825098.jpg


15922535.jpg


32410347.jpg


91361580.jpg


61804583.jpg


78703877.jpg


26483994.jpg


38329772.jpg


96165996.jpg


28979429.jpg


56080920.jpg


33651008.jpg


66354396.jpg


harap semua berhati-hati dan kalau dah ada sebelum nie "i'am sorry":)cgrock
 
Sponsored Post

GrandTurismo

Active Member
Messages
1,597
Joined
Sep 15, 2009
Messages
1,597
Reaction score
2
Points
25
kalo nak menipu, mencuri, scamm
panjang akal
cuba disuruh buat kebaikan
mesti pendek akalnya
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,478
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,478
Reaction score
22,033
Points
1,671
apela susah sangat..kt cni main tepuk2 bahu je
 

junior27

Active Member
Messages
2,030
Joined
Nov 1, 2008
Messages
2,030
Reaction score
1
Points
25
fuh...ada je idea diaorg nih... tak tercapai akalku untuk buat benda2 camni...huhuhhu
 

mierizal

Active Member
Messages
1,465
Joined
Aug 27, 2009
Messages
1,465
Reaction score
7
Points
25
baru ni aku ada masukkan rm pada kawan aku... tp dia ckp duit x ada.. last2 dia check.. duit dah dikeluarkan 2 kali... aku pun tak tau sama ada btul atau tidak cerita dia...
 

virtualbiz

Active+ Member
Messages
4,899
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
baru ni aku ada masukkan rm pada kawan aku... tp dia ckp duit x ada.. last2 dia check.. duit dah dikeluarkan 2 kali... aku pun tak tau sama ada btul atau tidak cerita dia...

aku bukan nk cakap apa la...maybe kawan ko tu yg buat tu #:-S
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
memang hebat taktik diorg ni.... :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register