BTC USD 51,909.8 Gold USD 1,683.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Awal Ashaari Di Kecam Netizen

CG Sponsors




akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,714
Reaction score
2,041
Points
201
aku rasa da salah komen ni.. dia ckp lebih pada pemakakain.. bab awal tu bukan pasal pemakaian.. dia pakai baju tido gan topi krismas.. masalahnya pokok kt belakang tu gan hadiah tu accesory gak ke ???

niat beli pokok tu beli hadiah tu sebb saje bergambar aku rasa ok.. tapi rasanya ustaz2 kata haram kalau niat duk nak selebrate krismas
awwal tu celebrate bergambar kat umah kawan dia kan?

kat sabah biasa raya sma2
 
Sponsored Post

guri2demon

Active Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
1,839
Reaction score
403
Points
51
Sama taraf je sambut krismas dengan pakai nandek dan pecah kelapa time deepavali/thaipusam.

Tapi retis2 ni xsanggup la nak sambut deepavali/thaipusam mcm tu maybe sebab geli.

Sambut krismas boleh acah2 mat saleh.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register