Avira antivirus premium sehingga 17/12/2010

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

mrsani

Freshie
Joined
Dec 23, 2009
Messages
7
Reaction score
5
Points
8
sesaper yang berminat nak dapatkan produk ni lesen sehingga 17/12/2010. Leh kontek saya di email [email protected]:D

 
Last edited:
Sponsored Post

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Dah bayar..nanti bagi post tracking number.. #-o
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
banyak ke? klu banyak leh promot kat cust2 yang nak reinstall sebab clean install pun bagi avira.. klu price ok la..
 

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Bagus avira ni, dia boleh detect virus sampai lubang cacing hard disk hehe...Tapi hati2 sebelum delete virus yang berkaitan file window...
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
avira key ni aku leh dpt free je. :p
 

lanunganaz

Fun Poster
Joined
Jul 10, 2009
Messages
187
Reaction score
0
Points
10
dapat key free pon nk wat niaga ke??... cam mne nk tolong melayu cam nie
 

f1fanz_90

Banned
Joined
Dec 4, 2007
Messages
1,685
Reaction score
31
Points
30
jgn ckp yg dia nk jual
kalau dia jual mmg sengal la
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register