BTC USD 39,271.8 Gold USD 1,798.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Autocad Mampu milik dan Original. Lupakan harga mahal dan cetak rompak.

reduanhanif

Banned
Joined
Sep 8, 2010
Messages
4,761
Reaction score
0
Points
25
logo.jpg


Salam.

Saya adalah reseller untuk produk Autocad Low Cost under IntelliCAD
CAD Organisation. Produk saya dinamakan ZWCAD. Interface dan function adalah sama seperti Autocad. Bagi sesape yang company dia berminat
nak gunakan Autocad tapi tak mampu disebabkan harga yang mahal (RM14k-RM16K per license) boleh cuba software ZWCAD.
Bagi sesape yang pernah guna Autocad, boleh terus guna ZWCAD.No re-learning cost.
cara penggunaan adalah 100% sama termasuk command key, format dan sebagainya.

ZWCAD2011.jpg



Harga adalah mampu milik seperti berikut:

1) ZWCAD Standard (same as Autocad LT) = RM1900
2) ZWCAD Professional (same as Autocad Full Version) = RM2300

Download Catalogue dan flyer :

http://www.zwcad.org/Flyer_ZWCAD_2011.rar

http://www.zwcad.org/Catalogue_ZWCAD_2011.rar


Untuk Download Trial :

http://www.cuteapps.com/cgi-bin/sw-top.pl?prg=15196&link=1&count=1

Sekiranya anda berpuashati dengan trial dan berminat untuk mendapatkan ZWCAD, boleh hubungi saya di no dan email di bawah.

Terima kasih kerana sudi membaca iklan saya.

WE ARE AUTHORIZED RESELLER FOR BELOW PRODUCT:

authorized-zwcad-reseller.jpg
auth.reseller_black.PNG
ipguard.png
 
Last edited:
Sponsored Post

pentium5

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,891
Reaction score
87
Points
30
software buatan sendiri kew
 

reduanhanif

Banned
Joined
Sep 8, 2010
Messages
4,761
Reaction score
0
Points
25
software buatan sendiri kew

taklah bro. saya reseller je :) software dari technology Intelli CAD Organisation USA. untuk hasilkan software mcm Autocad tapi mampu milik. ZWCAD ni ada award dari WIPO(World Intelectual Property Organisation) so, bukan ciplak. dan banyak company yang beli especially yang nak cost down dan nak guna Autocad pada harga yang mampu milik.
 

butterland

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
11,417
Reaction score
208
Points
123
meh cuba TIFFINCAD plak.....
made in Malaysia....
 

butterland

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
11,417
Reaction score
208
Points
123
Interface dia macam AutoCad gak ke? :)

ops tt..bkn nak kaco tt..
cuma nak maklumkan je ada CAD malaysia dalam BM... :D
interface Autocad.. addon IBS function skali dalam tu...
 

reduanhanif

Banned
Joined
Sep 8, 2010
Messages
4,761
Reaction score
0
Points
25
ops tt..bkn nak kaco tt..
cuma nak maklumkan je ada CAD malaysia dalam BM... :D
interface Autocad.. addon IBS function skali dalam tu...

takpe2 :) sekarang orang banyak cari yang costdown dan legal. Autocad ok, tp tak byk company yg mampu. 1 Autocad, blh beli 7 ZWCAD :D
 

leepast

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2011
Messages
528
Reaction score
0
Points
10
pergh terbaik ni...AUTOCAD mmg mahal yg amat. Skrg company tpt aku kerja sangkut sbb kami cuma ada AUTOCAD version lama yg cuma compatible dgn Windows 98 & XP je....skrg bila dah upgrade ke Windows 7 xleh la nak install AUTOCAD lama tu sbb x compatible...by the way nak try dulu trial version...bleh suggest kat boss kalau ok
 

amino

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2010
Messages
298
Reaction score
0
Points
10
Terbaik..dari ladang nih..all the best
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register