Auto Pilot affiliates

CG Sponsors




Mr DoN

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
salam semua..

Disini aku nak share dgn warga cg ttg program internet marketing secara auto pilot.. Kita cuma keluar modal untuk hosting sahaja, yang lain sume akan diuruskan..buat website,cari produk,marketing, semua akan dibereskan.. kerja korang just check earning tiap2 hari saja.. haha, best x ? x payah pening2 cari niche.. Korang leh tgk link korang dipromote kat google adwords, yahoo, dll.. bukan itu sahaja, korang jgk akan dpt income kot tepi dari clickbank,hd publishing,reunion,google adsense dan GDI...
Caranya mudah je, just ikut 3 step yang diberi.. Pas settle 3 step tu usd125 dh ada dlm tgn automatic.. ok, aku citer sikit step2nya..

1.Step pertama mmg simple.. korang just register kt clickbank, HD Publishing,Reunion and adsense.. time ni korang punya display rate adalah 35%... step ni dipanggil step affiliatize

2. Step kedua, step yang aku pn x suka mula2.. iaitu step yang dipanggil monetize..display rate 65%.. kat sini la modal kita diperlukan iaitu kita kena sewa hosting dgn starlogic.. mahal jgk la aku rasa.. tp jgn raplah.. ada solutionnya.. kita xyah pki starlogic sbb kena bayar just guna domain GDI.. domain ni pun kena bayar jugak tp ada free trial selama 7 hari.. ( cepat bertindak ).. korang pki ni dulu sbb complete je 3 step korang akan dapat usd125 automatic.. jd mmg x rugi la klu free trial tu tamat pn kita sudah dpt income.. boleh la sambung trus domain kita dgn GDI..

3. Step tiga, yang ni best.. step yang dipanggil advertise, display rate 100%..aku pn dh x igt apa yg kena buat kt step 3 ni .. tp senang la..


Bukan setakat itu sahaja,diorang jugak akan ajar kita cara buat lagi byk income.. tapi bab ni klu sapa2 yang malas boleh abaikan je la.. tp klu dh ada peluang depan mata xkan xmo sapu lg kot.. korang ikut 3 step tu pn dh boleh hidup, income pn dah sama mcm gaji pegawai bank..


"Give a Man a Fish, Feed Him for a Day.
Teach a Man to Fish, Feed Him for a Lifetime!"

Korang pilih la.. Berminat ??? korang check it out la kat cini..
Have a Nice Day..:)


http://Acme-People-Search.com/signup.php?ref=1228921786KGKY
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Berapa kos/modal permulaan nya? Ker semua free?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Berapa lama dah buat? Berapa income sekarang?
 

Mr DoN

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
mula2 free je... pas 2 minggu baru kena bayar duit mantainance.. tp klu dh smpi step 3 confirm dpt usd125.. aku join x sampai lg seminggu, baru habis step 3 semalam.. usd125 dh dpt pn..
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
mula2 free je... pas 2 minggu baru kena bayar duit mantainance.. tp klu dh smpi step 3 confirm dpt usd125.. aku join x sampai lg seminggu, baru habis step 3 semalam.. usd125 dh dpt pn..
Apa program yang nak maintain nie? GDI USD 10... lagi?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bro, bukan senang2 nak apply Adsense.. Web aku pun 1 minggu jugak baru approve
 

Mr DoN

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
Bro, bukan senang2 nak apply Adsense.. Web aku pun 1 minggu jugak baru approve
adsense ke adwords..?

kita kena bayar kat search engine dlm usd20-30 mcm tu la utk cost marketing diorang.. kita xyah pening kepala sbb income mmg dh dpt sebelum kita nk kena bayar mantainace cost tu.. sume diorang adjust,kita just check earning kita je.. aku nk xplain byk2 pn x berapa nk terrer lg sbb aku pn baru join seminggu . masih tgh learning kt situ.. untuk keterangan lanjut just check it out kt citu..


http://Acme-People-Search.com/signup.php?ref=1228921786KGKY
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Adsense laaa... Adwords senang... jadi cc ok jer
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
adsense ke adwords..?

kita kena bayar kat search engine dlm usd20-30 mcm tu la utk cost marketing diorang.. kita xyah pening kepala sbb income mmg dh dpt sebelum kita nk kena bayar mantainace cost tu.. sume diorang adjust,kita just check earning kita je.. aku nk xplain byk2 pn x berapa nk terrer lg sbb aku pn baru join seminggu . masih tgh learning kt situ.. untuk keterangan lanjut just check it out kt citu..


http://Acme-People-Search.com/signup.php?ref=1228921786KGKY

Ko try dulu... macamana dia bayar tu?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register