To Sell Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 120 Hanya 1** +Free gift

CG Sponsors




kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 120 Hanya 1** Free shakeer n mask

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 115.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 
Last edited:
Sponsored Post

nikkeanu

Active+ Member
Joined
May 17, 2008
Messages
4,070
Reaction score
74
Points
60
macam mana nak tau original atau tiruan?
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 120 Hanya 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 120 Hanya 1** Free shakeer n mask

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 115.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 120 Hanya 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 120 Hanya 1** Free shakeer n mask

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 115.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 120 Hanya 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 120 Hanya 1** Free shakeer n mask

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 115.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 1** Free shakeer n mask harga murah bukan kerana produk tiruan tapi saya pemborong dan jual harga rendah tapi ramai pembeli jadi tetap untung...dan anda pun jimat....

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 115.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 1** Free shakeer n mask harga murah bukan kerana produk tiruan tapi saya pemborong dan jual harga rendah tapi ramai pembeli jadi tetap untung...dan anda pun jimat....

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 115.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 120 Hanya 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 120 Hanya 1** Free shakeer n mask

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 120.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 120 Hanya 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 120 Hanya 1** Free shakeer n mask

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 120.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 

kappassrykk

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2013
Messages
627
Reaction score
0
Points
10
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130.. 120 Hanya 1** +Free gift
Aura White L Glutathione Harga Baik..Bukan 150..Bukan 130..Bukan 120 Hanya 1** Free shakeer n mask

Aura White Pure L-Glutathione 400 000 MG

AURA WHITE PURE L-GLUTATHIONE 400 000MG

Serbuk bancuh dgn air kosong ...

Rasa mcm blueberry dan sangat sedap

Harga Terbaik RM 120.00

CARA PENGAMBILAN:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)



Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan

khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!

Sains Kecantikan Semulajadi

* UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA,

TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Dengan Formulasi Lebih Hebat ....

Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!



KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan

2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia

4) Merawat serta mencegat jerawat

5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK

6) Mengecilkan liang roma

7) Merawat Enzema dan Prorisis

8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

13) Mencegah kerosakan KOLAGEN

14) Meningkatkan daya ketahanan badan

15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

16) Melindungi daripada sinaran UA-B

17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut

18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh

dan menghasilkan kulit lebih cerah

* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

ANDA PASTI BERPUAS HATI DENGAN KESAN NYA

MEMANG HEBAT & BERBALOI MENCUBA NYA..



Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..

Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga



Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.



Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.

Banyak keberkesanan pada kulit & badan



Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?

- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?

- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?

- Rasa manis2 anggur.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..

- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?

- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

h). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?

- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia..



Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga yang rendah
Cara Pembayaran

Pembayaran dapat dilakukan dengan cara berikut:

1. Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking

Pihak kami menyediakan 2 pilihan transfer bank seperti berikut:

A.C May bank
Nama Bank : May Bank
No Akaun Bank : 162012545772
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

A.C CIMB
Nama Bank : CIMB
No Akaun Bank : 0213-0014378-52-0
Nama Pemilik Akaun : MASSRY BIN ZENOL

2) Pengesahan Pembayaran:
Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada saya melalui:
* SMS: akan diberi on private msg
* Email :

Info pengesahan haruslah mempunyai:
* Nama Bank
* Masa dan Tarikh
* Jumlah Pembayaran
* Nama & kuantiti produk.

CARA BERHUBUNG

Untuk urusan jualan beli atau sebarang pertanyaan sila berhubung dengan 2 cara :

1) SMS :
2) EMEL :

CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS EXPRESS
3) POS PARCEL UDARA
4) SKYNET

Prosuder:

setelah pembayaran dilakukan barang akan dihantar melalui pos yang dipilih pada hari tersebut.

(untuk sebarang pertayaan atau oder sila sms/col atau email di

[email protected]/0199336974 Layari http://massrykk.blogspot.com untuk lebih banyak produk dengan harga terendah di pasaran
 
Sponsored Post
Top
Log in Register