AUD/JPY Trading Room - Asian Pair

Recommended Brokers


fxnilai

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2010
Messages
112
Reaction score
3
Points
15
Mcm pernah jumpa ja, tp dmana ya :-?



Mari kita lihat, siapa yg kena :eek:

"If a Trade Is Not Working, Move On"
 
Sponsored Post

fxnilai

Fun Poster
Joined
Jul 16, 2010
Messages
112
Reaction score
3
Points
15
AUD strong JPY weak

harapkan JPY strong tp AUD plak yg tiba :eek:
ibarat mengharapkan bulan jatuh ke riba ~X(
 

kevler

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
561
Reaction score
1
Points
15
tengah tunggu news pagi nih

 

kevler

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
561
Reaction score
1
Points
15
tekan loceng sikit masta time nak OP tu, nak polow:)
trend semua tengah long both AU/USD dan AU/JPY ...

aku dok sell kat AU/USD ..dekat 5 minggu nih :((
 

kevler

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
561
Reaction score
1
Points
15
analisa aku utk pair AUD/JPY

chart H1 - bearish trade dalam channeling ...price leh cecah bawah 81.xx tapi kena hati2 dan pasang stop loss kalau perlu :)

chart H4 - bull trade ..bersiap sedia utk buy .. kena tunggu minggu depan utk pair nih kasi petunjuk lagi :)

chart D1 - tengah ranging dan bersiap sedia utk buy .. aku kalau ada modal lebih ..aku nak buy pair nih ..hehe
 

krie1694

Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
2,363
Reaction score
5
Points
25
xder yg update ke untuk pair yang nie....???
 

kevler

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
561
Reaction score
1
Points
15


peluang utk beruang
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register