Attitude Orang Kaya Bukit Antarabangsa

CG Sponsors




astalavista6048

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,127
Reaction score
27
Points
30
Just wanna share, jom bagi opinion. Of course kita seme merasa sedih sebab kejadian tanah runtuh di Bukit Antarabangsa meragut 4 nyawa. cuma aku nak sharelah attitude penduduk2 di situ yang bukan keseluruhannya sentiasa mengomel dan membebel serta buat complaint mengenai kerja2 pasukan pemyelamat.

Bila di tanya kenapa banyak bungkusan2 makanan terbuang sampai jadi juadah open table bagi **** Hutan ........ suprisingly diorang cakap tak makan bungkusan2 makanan mcm tu....that's why diorang buang.....then mana yang blom ade penempatan diorang request untuk sediakan hotel untuk diorang menginap bukan dewan sekolah yang chikai....

Baca complaint diorang kat paper pun sakit hati.....marah petugas2 ni dok meronda kawasan perumahan diorang secara berkelompok2. which is aku rase tak patut benda ni jadi.....so ape komen korang?:-?:-?
 
Sponsored Post

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
dah biasa dgn kemewahan...

tak penah rasa susah..

aku paling tak puas hati dia marah2 azmin ali...

camni rupenya orang yg dah ada kat atas,taknak pandang bawah..
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Cheh...sombong tul dorang tuh yer,

kalau setakat kaya dgn kekayaan duniawi,

lynn x heran ler,

nanti bila dah sampai akhirat nanti,

sendiri mau jawab..:p:p:p
 

LiZa_CaYuNk

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,299
Reaction score
0
Points
20
Em org byk duit slalu camni kot..
Liza pun x brape sedih sgt ngn tragedi ni
(tp yg x dpt diselamat kan tu sedih la)
sbb dorg ni byk duit.. bole beli umah br.. x de hal nyee..
lagi sedih tgk mangse2 banjir.. dah la org ssh..
x de lak bising2 cam org kaya.. x bersyukur tul dorg ni..
 

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
mmg pun...tgk berita mlm tadi pun dah tau..ade mamat dok keco2 bising2...
org dah hantar bantuan tu pun kire beruntung...org lain pun perlukan bantuan jugak..tu la bile kaya..selalu senang je xpernah merasa kehidupan susah...ni Allah baru tunjukkan sikit ujian...dah bising sane bising sini...
Bukan x bersimpati...tapi tolong la jaga attitude tu...tau la org kaye2...
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
patutnya insaf le, bawak2 tambahkan beramal ke, banyakkan sedeqah ke....ni tidak, komplen memanjang....tak belajar bersyukur lagi tu....apa nak jadi....subhanallah, semoga dibukakan hati mereka oleh Allah SWT....amin....
 

felix

Active+ Member
Joined
Mar 9, 2006
Messages
3,170
Reaction score
7
Points
25
Mmg patut ne bala dh prangai cmtu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register