BTC USD 48,165.9 Gold USD 1,778.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Atomy Malaysia Sdn. Bhd. (1119724-A) (AJL 932143) - atomy.com/my

Sponsored Post

NadzMy7

Freshie
Messages
4
Joined
Mar 22, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Saya dah join Atomy sejak bulan 7 tahun lepas. Masa PKP.
First time join MLM.
Sebelum ni memang sangat sceptical dengan sebarang bentuk perniagaan yang ada kaitan dengan direct selling ke, MLM ke, buat loan ke..

Masuk pun sebab kakak ipar ajak.
Daftar je la, sebab free.
Try guna barang dia skit2
Frankly speaking, very worth..
Kalau orang kata mahal tu,
sebab dia tak check kuantiti.
ada barang² dia
yang jual satu set ada beberapa pcs..
Bila bahagi balik, murah je..
Contoh, Mask Muka yg selalu beli dekat Watson, Guardian..
Dekat Atomy cuma RM 4.

Lagi satu,
memang boleh buat pasif income

Saya bermula dengan
3 angka sebulan
Naik kepada 4 angka
Naik kepada 5 angka

Syukur alhamdulillah
Tak perlu nak buat loan bagai
Nak urus stok berlambak ke
Tak payah pk pasal stok expired ke
Tak de tempat simpan stok ke..

Happy sangat² dengan Atomy 😉
Kalau member CariGold nak try
Saya boleh daftarkan.
As i said, FREE je register
Judge sendiri

👇👇👇👇👇👇👇👇
 

AMICO66

Super Active Member
Messages
9,637
Joined
May 5, 2008
Messages
9,637
Reaction score
265
Points
91
baru join sebab member daftarkan... Sebab join, nak bali vit C dia yang mulanya member bagi free 5 sachets... Satu hari tekak rasa macam gatal2, so mulanya saya bancuh 1 sachets.. Tiada perubahan, Esoknya, sy letak dalam mulut terus, ALHAMDULILLAH dengan izin Allah hilang gatal2 tekak tu secara kebetulan.. So apa lagi, member kata tak payah order dengan dia, kome daftar ahli free je...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register