BTC USD 57,623.2 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Atomy Malaysia Sdn. Bhd. (1119724-A) (AJL 932143) - atomy.com/my

Sponsored Post

NadzMy7

Freshie
Joined
Mar 22, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Saya dah join Atomy sejak bulan 7 tahun lepas. Masa PKP.
First time join MLM.
Sebelum ni memang sangat sceptical dengan sebarang bentuk perniagaan yang ada kaitan dengan direct selling ke, MLM ke, buat loan ke..

Masuk pun sebab kakak ipar ajak.
Daftar je la, sebab free.
Try guna barang dia skit2
Frankly speaking, very worth..
Kalau orang kata mahal tu,
sebab dia tak check kuantiti.
ada barang² dia
yang jual satu set ada beberapa pcs..
Bila bahagi balik, murah je..
Contoh, Mask Muka yg selalu beli dekat Watson, Guardian..
Dekat Atomy cuma RM 4.

Lagi satu,
memang boleh buat pasif income

Saya bermula dengan
3 angka sebulan
Naik kepada 4 angka
Naik kepada 5 angka

Syukur alhamdulillah
Tak perlu nak buat loan bagai
Nak urus stok berlambak ke
Tak payah pk pasal stok expired ke
Tak de tempat simpan stok ke..

Happy sangat² dengan Atomy 😉
Kalau member CariGold nak try
Saya boleh daftarkan.
As i said, FREE je register
Judge sendiri

👇👇👇👇👇👇👇👇
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register