Atomy Malaysia Sdn. Bhd. (1119724-A) (AJL 932143) - atomy.com/my

CG Sponsors




suehani

Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,153
Reaction score
0
Points
20
Ada pendapat mengatakan konsep Pengguna Bijak Atomy (consumer-based income) sama saja seperti MLM lain, iaitu dengan menukar barangan harian ke jenama company MLM masing2 & dapat bonus darinya....

HAKIKATNYA, LAIN SUNGGUH DAN TIDAK SAMA LANGSUNG, KERANA SISTEM ATOMY JAUHHHHH LEBIH UNIK:-

1. π“πˆπ€πƒπ€ ππ€π˜π€π‘π€π 𝐏𝐄𝐍𝐃𝐀𝐅𝐓𝐀𝐑𝐀𝐍- Menjadi Ahli benar-benar percuma!!!
2. π“πˆπ€πƒπ€ ππ€π˜π€π‘π€π π˜π”π‘π€π 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍𝐀𝐍
3. π“πˆπ€πƒπ€ ππ€π˜π€π‘π€π π˜π”π‘π€π 𝐏𝐄𝐍𝐆𝐔𝐑𝐔𝐒𝐀𝐍
4. π“πˆπƒπ€πŠ π‡πˆπ‹π€ππ† ππŽπˆππ“- PV peribadi yang kita beli tidak akan luput selamanya dan akan dikumpulkan sebagai syarat untuk bonus.
5. π“πˆπ€πƒπ€ πŒπ€πˆππ“π€πˆπ ππ„π‹πˆπ€π 𝐁𝐔𝐋𝐀𝐍𝐀𝐍- Tidak wajib membeli setiap bulan. Jika bulan ni dah beli 10,000 PPV, lagi 3-4 bulan akan datang jika produk masih ada tiada masalah untuk tidak membeli. Tetap layak dapat BONUS!!! Beli sekadar perlu.
6. π“πˆπ€πƒπ€ 𝐉𝐔𝐀𝐋𝐀𝐍 πŠπ„ 𝐍𝐎𝐍-πŒπ„πŒππ„π‘- Ahli TIDAK DIBENARKAN MENJUAL sama sekali. "Tidak perlu menjual" adalah tidak sama dengan "Tidak Dibenarkan Menjual."
7. π“πˆπ€πƒπ€ π“π‘π€ππ’π€πŠπ’πˆ π“π”ππ€πˆ- 100% Pembayaran Online. Transaksi yang Pantas. Dapat elak diseleweng ke stokis dll.
8. π‘π„πŠπŽπƒ π‚πŽπŒππ€ππ˜ 𝐒𝐀𝐍𝐆𝐀𝐓 𝐇𝐄𝐁𝐀𝐓. Duduki carta ke-11 dunia dlm ranking MLM hanya dalam tempoh 11 tahun beroperasi.
9. ππ”π’πˆππ„π’π’ π†π‹πŽππ€π‹- Memasuki 17 negara & terus berkembang. 10. π†π‹πŽππ€π‹ πŒπ„πŒππ„π‘ πˆπƒ- Anda di Malaysia boleh perkenalkan ke rakan2 luar negara & layak dapat bonus. ID Atomy adalah ID antarabangsa dan boleh digunakan di mana2 negara jika berHijrah. 11. π“πˆπƒπ€πŠ 𝐀𝐃𝐀 πŽπ•π„π‘π‘πˆπƒπˆππ†!!!!- Sistem pemasaran sangat adil. Satu sistem pelan pemasaran global untuk semua negara.
12. 𝐏𝐄𝐍𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓𝐀𝐍 ππŽπ‹π„π‡ πƒπˆπ–π€π‘πˆπ’πˆ!!!- ID dan pendapatan boleh diwariskan sehingga 3 generasi secara berterusan. Ahli (Ayah\ibu) kepada Anak kepada Cucu. Jika meninggal dunia, pendapatan masih dapat diwarisi.
13. ππ‘πŽπƒπ”πŠ ππ„π‘πŠπ”π€π‹πˆπ“πˆ π“πˆππ†π†πˆ- Dengan "30 days Money back guarantee".
14. π‚π“πŽ πŸ•πŸŽ%- Total sales sebanyak 70% diberikan semula ke semua ahli.

π€πƒπ€πŠπ€π‡ π’π˜π€π‘πˆπŠπ€π“ ππ„π“π–πŽπ‘πŠ πŒπ€π‘πŠπ„π“πˆππ† π‹π€πˆπ πƒπˆ πƒπ”ππˆπ€ 𝐀𝐃𝐀 πŠπ„π’π„πŒπ”π€ π‚πˆπ‘πˆ-π‚πˆπ‘πˆ πƒπˆπ€π“π€π’? Jika ada 4-5 point dah cukup bagus, tetapi jika ada semua point diatas maka ianya sangat-sangat UNIK!!!!

(Disclaimer: Tidak membeza-bezakan antara company, cuma menyatakan, menjelaskan dan memberikan point-point diatas bahawa Atomy Tidak Sama dengan yg lain)


http://www.wasap.my/601117640281/Atomy
 
Sponsored Post

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,995
Reaction score
182
Points
33
up2 lama tak up kat sini,,
alhamdulillah grop semakin berkembang... Di bwah Rangkaian Dr. Tengku Asmadi (DTA)

pendaftaran percuma,,

Jom Siapa yg belum daftar, daftar FREE sahaja,,,
 

suehani

Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,153
Reaction score
0
Points
20
🌐Menurut Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), probiotik ialah mikro organisma hidup yang memberi kebaikan kepada kesihatan apabila diambil dalam kuantiti mencukupi.

🌐Namun, masih ada ibu bapa kurang peka mengenai kepentingan probiotik kepada tumbesaran anak mereka. Tidak kurang ada yang masih keliru mengenai probi0tok dan prebiotik.

🌐Perunding Pediatrik Kardiologi Hospital Pantai Kuala Lumpur (PHKL), Dr Azam Mohd Nor berkata, probiotik adalah bakteria hidup yang memberi manfaat kepada kesihatan apabila dimakan dalam jumlah mencukupi.

πŸŒβ€œContoh makanan kaya dengan probiotik ialah dadih (yogurt), minuman susu kultur, makanan diperam seperti budu, cencalok serta belacan yang membantu mencegah kanser usus.

πŸŒβ€œPrebiotik pula ialah makanan bagi bakteria baik. Ia boleh didapati dalam makanan yang tinggi kandungan serat seperti pisang, bawang putih, bawang besar, bawang merah, asparagus dan bijirin penuh mil,” katanya ketika ditemui pada bengkel Healthy Happy Little Walkers Workshop di Kizsport & Gym, Bangsar Village anjuran Yakult baru-baru ini.

🌐Menurutnya, antara fungsi probiotik ialah menghalang pembiakan bakteria yang tidak baik, membantu sistem penghadaman dan penyerapan nutrien dan pada masa sama menghasilkan vitamin, seperti vitamin B-12.

πŸŒβ€œSegelintir ibu bapa kurang faham mengenai kebaikan probiotik dan prebiotik hingga ada yang masih β€˜takut’ untuk memberi minuman atau makanan yang mempunyai sumber ini.

πŸŒβ€œHakikatnya kajian menunjukkan probiotik sangat baik untuk mengurangkan masalah alahan kerana meningkatkan dan menstabilkan sistem imuniti tubuh,” katanya.

🌐Bagi ibu yang menyusukan anak, sebenarnya mereka membekalkan makanan kepada probiotik dengan kandungan prebiotik yang tinggi di dalam susu ibu. Prebiotik pula adalah makanan kepada bakteria probiotik ini.

🌐Probiotik juga berperanan menyokong sistem pertahanan usus dengan mengekalkan kesihatan sel usus. Ia juga melindungi daripada kesan berbahaya oleh organisma berjangkit yang memasuki usus di samping membantu mengurangkan kesan toksin berbahaya dan bahan yang boleh menyebabkan kanser, kemungkinan dihasilkan di dalam usus.

πŸ’™Justeru, sumber terbaik untuk kesihatan usus adalah dengan pengambilan sumber probiotik, mikroorganisma hidup dan bermanfaat apabila diambil dalam jumlah yang memadai.

πŸ’™Ia membantu dalam perkembangan sistem imun dengan meningkatkan populasi bakteria baik di dalam usus untuk mengelakkan penyakit berbahaya di dalam perut.

πŸ’™Kajian menunjukkan probiotik berkemungkinan mendatangkan manfaat membantu mengelakkan dan merawat cirit-birit atau alahan ketika 1,500 hari pertama anak anda.

πŸ’™Antara jenis probiotik yang dapat membantu kanak-kanak melawan bakteria yang tidak baik di dalam usus mereka adalah bifidobacteri.

πŸ’™Probiotik membantu memulihkan kesihatan sistem penghadaman dengan:

πŸ’™- Membantu badan anda menghadamkan makanan dan menyerap nutrien

πŸ’™- Menguatkan sistem imun badan anda

πŸ’™- Melindunginya daripada jangkitan organisma dan penyerang lain

πŸ’™- Mengurangkan toksin yang membawa mudarat dan bahan penyebab kanser

πŸ’™- Membantu pertumbuhan sel perut dan memastikan ia terus sihat

πŸ’™- Menambah bilangan sel darah yang sihat untuk melindungi badan daripada penyakit

πŸ’™- Membantu mengekalkan imbangan bakteria yang sihat dengan mengekalkan bakteria baik pada tahap tinggi

πŸ’™- Membantu melawaskan perut

πŸ’™- Membantu membaiki toleransi kepada susu

πŸ’™- Membantu menguatkan sistem imun

πŸ’™- Membantu menggantikan bakteria baik selepas mengambil antibiotik
 

Attachments

suehani

Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
1,153
Reaction score
0
Points
20
Berita Benar!πŸ’―

Tiada, Tiada dan Tiada, Semua Tiada.
❎Tiada belian bulanan
❎Tiada jual barang
❎Tiada maintain stok
❎Tiada yuran bulanan
❎Tiada yuran tahunan
❎Tiada yuran keahlian
❎Tiada paksaan belian
❎Tiada keluar modal

Yang ada ialah..
βœ…Usaha berjemaah
βœ…Tunjuk ajar leaders
βœ…Ahli infiniti
βœ…Yg paling best daftar ahli free.
βœ…Dan yg paling lagi best boleh jana pendapatan πŸ’°πŸ’°πŸ’°dan boleh diwarisi pula sehingga 3 generasi...

Sesuai utk mereka yg berkerjaya dan yg tidak berkerjaya: pesara, surirumah, ibu tunggal, pelajar uni, cikgu, engineer, doktor, jururawat, pegawai, org bujang, dan lain2.

πŸ•—Jangan tunggu lagi...
πŸ“žWasap je..

https://www.wasap.my/601117640281/Atomy

#abosolutequality

#absoluteprice
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,812
Reaction score
2,075
Points
201
up2 lama tak up kat sini,,
alhamdulillah grop semakin berkembang... Di bwah Rangkaian Dr. Tengku Asmadi (DTA)

pendaftaran percuma,,

Jom Siapa yg belum daftar, daftar FREE sahaja,,,

hari Asmadi tu buat produk sendiri...sekarang buat MLM...dah bungkus ke produk dia tu?
 

alyrds

Freshie
Joined
Apr 29, 2009
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
hari Asmadi tu buat produk sendiri...sekarang buat MLM...dah bungkus ke produk dia tu?

Masih ada rasanya, cuma tumpuan lebih kat ATOMY.

Korang jangan la join kalau takut tersontot macam aku dan rakan2 yang lain dah join 🀣🀣🀣🀣

Ye la ... Mana tak tersontot

Daftar PERCUMA
TAK PERLU simpan stok (dah habis baru beli)
Barang yang dibeli TAK PUAS HATI?, return je dalam tempoh 30 HARI, dpt refund. Tapi jangan dah habis baru nak return lak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Macam mana nak buat income? Nama pun MLM, kene networking la kan? 😁😁

Kene maintain ke bulan2? TAK PAYAH, sekali pembelian setahun cukup.


Aaahhhhh.... Panjang pula πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Nak lebih2 info pm la yer... Klik je link bawah ni

 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,812
Reaction score
2,075
Points
201
Masih ada rasanya, cuma tumpuan lebih kat ATOMY.

Korang jangan la join kalau takut tersontot macam aku dan rakan2 yang lain dah join 🀣🀣🀣🀣

Ye la ... Mana tak tersontot

Daftar PERCUMA
TAK PERLU simpan stok (dah habis baru beli)
Barang yang dibeli TAK PUAS HATI?, return je dalam tempoh 30 HARI, dpt refund. Tapi jangan dah habis baru nak return lak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Macam mana nak buat income? Nama pun MLM, kene networking la kan? 😁😁

Kene maintain ke bulan2? TAK PAYAH, sekali pembelian setahun cukup.


Aaahhhhh.... Panjang pula πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Nak lebih2 info pm la yer... Klik je link bawah ni

mak ai..sekali kena maintain setahun.....berapa ribu sekali join tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register