BTC USD 59,149.6 Gold USD 1,801.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

AtlaseForex broker sesuai dengan EA saya..Jom monitor sama-sama

Joined
Nov 29, 2010
Messages
379
Reaction score
2
Points
15
salam semua,
Saja nak share dengan kawan2 semua untuk akaun live saya di AtlaseForex dan sama-sama kita monitor dan beri lah komen berkenaannya.Pengunjung-pengunjung thread ini boleh email kepada saya untuk mendapatkan investor password.Terima kasih :):)

email saya : [email protected]


download dulu link Meta4: http://www.atlaseforex.com/Downloads/MetaTrader/AtlasFXClientSetup.exe

Login: 16354
Investor Password: xxxxxx


Maklumat EA:

1. Nama EA : EA MM (EA Money Management)
2. Broker paling sesuai : Atlaseforex.com / Broker alternatif: Exness.com
3. Leverage : 1:500 (Akaun VIP) - di Atlaseforex.com
4. Sudah diguna pakai selama 5 tahun
5. Profit target per month : 10% - 50%
6. Rekod tanpa rugi : 3 Tahun
7. Minimum deposit: 2000usd (Atlas) dan 500usd (Exness)
8. Profit yg paling tinggi pernah digapai : 58% sebulan
9. Profit paling minima pernah diperolehi : 8% sebulan

10 Pair : EUR/USD, GBU/USD, USD/CHF, USD/CAD

Maklumat utk ahli yang nak join EA MM

1. Buka akaun VIP di atlaseforex.com melalui Link ini http://www.atlaseforex.com/ibs/affi...me=DAtlas-DAtlas-15666&groupname=DAtlas-15666
2. Leverage 1:500
3. Deposit minima 2000usd dan dalam gandaan 1000usd.
4. Email trading account, real password dan investor password kpd saya

5. Profit sharing 40% / 60% permonth dimana kami hanya mengecaj 40% shj dari profit
6. sewa VPS diwajibkan rm20 sebulan, pembayaran dibuat semasa w/drawal hujung bulan (1hb-5hb)


Broker alternatif :-

1. Deposit 500usd minima dan dalam gandaan 500usd.
2. Akaun Mini
3. Leverage 1:1000

4, Buka akaun mini di Exness melalui link ini https://www.exness.com/a/1430
4.Profit sharing 40% / 60% permonth dimana kami hanya mengecaj 40% shj dari profit
5.Sewa VPS diwajibkan rm20 sebulan, pembayaran dibuat semasa w/drawal hujung bulan (1hb-5hb)
 
Last edited:
Sponsored Post

spreaddua

Banned
Joined
Mar 23, 2010
Messages
491
Reaction score
4
Points
15
Mantop bro..ramai yang nak login tengok akaun tu.
mari..mari...tengok EA power..kekekkeke :">:D
 

sureheboh.com

Passed Away
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
salam semua,
Saja nak share dengan kawan2 semua untuk akaun live saya di AtlaseForex dan sama-sama kita monitor dan beri lah komen berkenaannya.Terimakasih.:)

Camne nak monitor boss, takde acc nmber dan investor's password.
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Assalamualaikum...tuan2 dan puan2 yang berminat untuk monitor akaun saya boleh pm saya sekarang untuk mendapatkan login dan investor password.Terima kasih.

Ler...kasi le kat sini...akaun number dan INVESTOR password.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16125
USD / JPY
113.596
GBP / USD
1.37638
USD / CHF
0.91691
USD / CAD
1.23709
EUR / JPY
131.912
AUD / USD
0.75205

CG Sponsors




Top
Log in Register