To Sell Asyik Kalah Je..Jom Cegah Ejaculation Pre-Mature!!!

CG Sponsors




erawan2005

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
2,934
Reaction score
0
Points
20


Pancutan Pramatang Menghantui Anda?
Ia Mengganggu Kehidupan Seks Anda?

Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan,
Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang!

www.youtube.com/watch?v=s4Exlzx7rEI&feature=channel

Mahukah Anda:
" Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
" Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
" Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
" Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
" Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

Hasilnya segera dan anda tidak perlu:
" Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
" Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman.
" Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan.
" Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya

Gunakan LIBIDO Gel pada malam Jumaat anda.
Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!

Di sini kami akan sedaya upaya membantu anda menangani masalah pancutan pramatang melalui kaedah penggunaan bahan yang 100%nya adalah herba.

LIBIDO Gel sungguh hebat dan kami berani memberikan anda jaminan 30 hari pulangan wang jika tidak berpuashati dengan hasilnya.
Produk ini perlu anda miliki. Simpan satu dalam poket, anda pasti perlukannya.

Tanya Diri Anda 3 Soalan Ini...

1. Adakah anda mahu bertahan selama yang ANDA mahu, dan menikmati hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan lama?

2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?

3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan pancutan pramatang… UNTUK SELAMANYA?:)

 
Last edited:
Sponsored Post

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
aku dah masuk. :))
kenapa perlu perangsang untuk semua ni? :-?
 

erawan2005

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
2,934
Reaction score
0
Points
20
aku dah masuk. :))
kenapa perlu perangsang untuk semua ni? :-?
Aiseyman, laju je ko masuk..

Maklumat lanjut www.Phero-X.net :)


Apakah kandungan LIBIDO-Gel?
Berikut adalah antara kandungan LIBIDO-Gel ...


LIBIDO-Gel menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO-Gel menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:

Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO-Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO-Gel. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO-Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO-Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar - benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

Wow! Apakah sebenarnya bahan - bahan semulajadi itu dan bagaimana ia berfungsi?

Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan - bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan - kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki...

Tetapi terdapat lebih BANYAK LAGI yang mampu LIBIDO-Gel lakukan untuk anda!
Gabungan formula kami ini telah diuji secara saintifik dan klinikal untuk memberikan kesan - kesan berikut pada jangka panjang.

*Menggalakkan peredaran darah bahagian genital.
*Menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki.
*Merawat Kegelian Melampau.
*Meningkatkan lagi stamina dan kuasa seks anda.
*Merawat Nyilu-nyilu zakar.
*Meningkatkan kekuatan corpora carvenosa.
*Meningkatkan kekuatan seksual secara tradisional.
*Menyokong kesihatan kulit zakar.
*Meningkatkan peredaran darah.
*Mengelakkan kesan keletihan.
*Meningkatkan keinginan seks.
*Meningkatkan potensi pancutan anda.

Apakah yang membezakan LIBIDO-Gel dari yang lain?

" TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK...
" TIDAK MENGGUNAKAN SEBARANG BAHAN KIMIA...

Kami memilih hanya bahan yang terbaik sahaja untuk LIBIDO-Gel. Namun begitu bahan yang terbaik pun tidak berguna sekiranya ianya tidak sampai ke tempat tujuannya.

Oleh sebab itulah kami menggunakan teknologi Transdermal Delivery System untuk memastikan segala bahan - bahan ini sampai ke tempat tujuannya. Formula LIBIDO-Gel mengandungi pudina sebagai pemangkin Transdermal Delivery System, oleh itu keupayaan bahan - bahan semulajadi ini untuk menyerap masuk ke dalam kulit anda adalah mudah dan senang.. Praktikal!

Kajian yang dijalankan di Department of Pharmacology di University of Dublin menunjukkan bahawa kesan penyerapan sesuatu bahan dapat ditingkatkan dengan menyerapkannya melalui kulit. Ini membolehkan bahan tersebut memasuki terus ke saluran darah tanpa perlu melalui perut, sistem penghadaman dan hati di mana bahan dan nutrien tersebut akan dipecahkan atau disingkirkan - malah, bahan yang diambil secara oral hanya mampu memberikan 5% daripada kekuatan asalnya selepas melalui seluruh sistem badan anda. Hanya 5% berjaya sampai kemana yang sepatutnya!

Tetapi dengan Transdermal Delivery System, sehingga 95% bahan tersebut sampai ke tempat yang sepatutnya. 95% vs. 5% … malah penyerapan melalui kulit berlaku dengan pantas - sebaik sahaja anda menyapukannya, bahan - bahan tersebut akan mula bekerja keras untuk anda.

Bukankah LIBIDO-Gel sepatutnya berada di dalam poket anda sekarang? Dapatkan Segera!​
 
Last edited:

erawan2005

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
2,934
Reaction score
0
Points
20
notrexdame - Laju je ko klu ade thread baru..
 

erawan2005

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
2,934
Reaction score
0
Points
20
Bagus untuk :-

Mereka yang dah nak kawin.
Mereka yang baru kawin.
Mereka yang ingin mendayung jauh dan lama.
Mereka2 yang diketagorikan dalam golongan abg pendek atau abg lima minit.

Rasanya yang dah lama kawin cam aku nie takde masalah kot. :))
 

erawan2005

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
2,934
Reaction score
0
Points
20

MAKLUMAT LIBIDO-GEL

BAGAIMANA LIBIDO-GEL BOLEH MENJADI BEGITU.....HEBAT?

Beginilah caranya bagaimana LIBIDO-Gel bertindak...
PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN
DAN KEPUASAN ... Serta - Merta!

LIBIDO-Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan.

LIBIDO-Gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

Hasilnya? KEPUASAN dan KAWALAN!

Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan merawat sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.

Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat LIBIDO-Gel ini ialah hanya dengan mengurutkan LIBIDO-Gel pada zakar dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
berapa harganya?
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
mcm mn nak pakai ni..ada video tak..cara2 pengunaan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register