Astro vs HyppTV

CG Sponsors




SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,501
Reaction score
426
Points
91
sambil-sambil tu baca ni

kemanaarahkita.blogspot.my/2015/10/kritikan-terhadap-tm-hypptv.html
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,501
Reaction score
426
Points
91
klo jenis kaki drama melayu kena ambik Astro. Hypptv x byk drama melayu
 

a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
bila la tm nak buat kerjasama lagi dgn astro..masukkan astro ria dan prima dlm hypptv
Astro dengan Unifi mana ngam... Kalau nak letak channel Ria dan Prima pada Unifi TV, kena yuran yang mahal.
Ria dan Prima rancangan TV nya pun haprak, dah haprak diulang tayang lagi lebih 6 kali lagi.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,501
Reaction score
426
Points
91
hypptv saluran baru
Dunia Cinema 128

facebook.com/unifiTV/videos/1895714513783940
 

ajey_05

Active Member
Joined
Mar 12, 2012
Messages
1,039
Reaction score
45
Points
30
bg aku la..

astro byk channel..tp byk sampah.. hyptv klu nak hiburan mmg tk byk.. membosan..

antara 'sampah' & 'bosan'..... aku pilih yg 'bosan'... siap pakej full channel lg..:))
 

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,006
Reaction score
555
Points
161
kalau astrok ni kita cuma nak langgan sports sahaja,berapa kena bayar...
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,338
Reaction score
376
Points
131
bagi aku yg xde masa nak mengadap tv baik lg hypptv..... ada internet boleh bukak apa2 cerita lebih dari tu
 

thesix

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
758
Reaction score
4
Points
15
kalau astrok ni kita cuma nak langgan sports sahaja,berapa kena bayar...
baik astro @ hyptv ... dua2 aku rs ade kos .. lyn sport lyn muvie ... guna la enjoi .. meh aku blnje sport free ... syarat ade enjoi kat rumah
 

GOLDEN TOUCH

Active+ Member
Joined
May 15, 2014
Messages
3,806
Reaction score
53
Points
30
baik astro @ hyptv ... dua2 aku rs ade kos .. lyn sport lyn muvie ... guna la enjoi .. meh aku blnje sport free ... syarat ade enjoi kat rumah
belanja sport free gak bro hehehe :">:D
 

siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,349
Reaction score
161
Points
33
Aku layan njoi ja, tkda jd apa2 pn dgn life aku, tkde rasa kurang pn.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register