Astro vs HyppTV

Recommended Brokers


SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,109
Reaction score
378
Points
81
sambil-sambil tu baca ni

kemanaarahkita.blogspot.my/2015/10/kritikan-terhadap-tm-hypptv.html
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,109
Reaction score
378
Points
81
klo jenis kaki drama melayu kena ambik Astro. Hypptv x byk drama melayu
 

a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,404
Reaction score
265
Points
141
bila la tm nak buat kerjasama lagi dgn astro..masukkan astro ria dan prima dlm hypptv
Astro dengan Unifi mana ngam... Kalau nak letak channel Ria dan Prima pada Unifi TV, kena yuran yang mahal.
Ria dan Prima rancangan TV nya pun haprak, dah haprak diulang tayang lagi lebih 6 kali lagi.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,109
Reaction score
378
Points
81
hypptv saluran baru
Dunia Cinema 128

facebook.com/unifiTV/videos/1895714513783940
 

ajey_05

Active Member
Joined
Mar 12, 2012
Messages
1,039
Reaction score
45
Points
30
bg aku la..

astro byk channel..tp byk sampah.. hyptv klu nak hiburan mmg tk byk.. membosan..

antara 'sampah' & 'bosan'..... aku pilih yg 'bosan'... siap pakej full channel lg..:))
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,079
Reaction score
289
Points
131
bagi aku yg xde masa nak mengadap tv baik lg hypptv..... ada internet boleh bukak apa2 cerita lebih dari tu
 

thesix

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
758
Reaction score
4
Points
15
kalau astrok ni kita cuma nak langgan sports sahaja,berapa kena bayar...
baik astro @ hyptv ... dua2 aku rs ade kos .. lyn sport lyn muvie ... guna la enjoi .. meh aku blnje sport free ... syarat ade enjoi kat rumah
 

GOLDEN TOUCH

Active+ Member
Joined
May 15, 2014
Messages
3,806
Reaction score
52
Points
30
baik astro @ hyptv ... dua2 aku rs ade kos .. lyn sport lyn muvie ... guna la enjoi .. meh aku blnje sport free ... syarat ade enjoi kat rumah
belanja sport free gak bro hehehe :">:D
 

siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,201
Reaction score
105
Points
33
Aku layan njoi ja, tkda jd apa2 pn dgn life aku, tkde rasa kurang pn.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register