ASTRO Max VS PC

CG Sponsors




ahmad albab

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2007
Messages
308
Reaction score
0
Points
10
Salam........ aku nak tanya sesapa kat CG ni yg tau mcm mana nak connect ASTRO Max pergi ke PC? Aku dah try bnyk kali x boleh... huhuhuhu...

:D:D:D:D

:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

Ahwazi Mustafa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
11,541
Reaction score
17
Points
130
Salam........ aku nak tanya sesapa kat CG ni yg tau mcm mana nak connect ASTRO Max pergi ke PC? Aku dah try bnyk kali x boleh... huhuhuhu...

:D:D:D:D

:)cgrock:)cgrock
cpt2..sape2 blh tlg member kita nih?..cpt2..dia perlukan bantuan..
 

majapahit

Active Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
1,604
Reaction score
33
Points
30
siapa ada link website yg bleh tgk astro live dari pc???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register