ASTRO Astrok Habisssss!

CG Sponsors




wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
Astro dakwa buat ulang siar sebab ramai penonton tidak sempat menonton majlis perkahwinan dan persandingan Raja SMS


BUKA mana-mana saluran Astro ketika ini, pasti akan dapat melihat program trailer atau promo mengenai kisah cinta pasangan pengantin baru, Mawi dan Ekin. Bukan sekali dua, malah sentiasa berulangan bagi memberitahu penonton supaya tidak terlepas peluang menyaksikan kisah di sebalik percintaan mereka itu.

Program istimewa pasangan itu berterusan apabila stesen televisyen berbayar itu menayangkan hari bersejarah dan Mawi dan Ekin dalam saluran yang berbeza. Untuk majlis pernikahan, program itu disiarkan di Astro Oasis, persandingan di Kulai, Johor pula di Astro Prima manakala resepsi dan acara kemuncak kepada majlis perkahwinan Wedding Of The Year ini yang bakal berlangsung di Palace Of The Golden Horses Ahad ini pula menjadi hak ekslusif Astro Ria.

Tidak cukup dengan itu, disiarkan konsert Fantasia dan konsert mingguan Akademi Fantasia yang menyaksikan jejaka dari Felda Taib Andak ini bergelar juara. Dan gara-gara kekerapan pihak Astro menyiarkan program seperti ini, timbul rungutan yang mengatakan ada yang jemu dan muak dengan program sebegitu.

Malah menerusi ruangan Normah Becok, Jumaat lalu mendakwa Astro bagaikan ketandusan program sehingga terpaksa menyiarkan program sedemikian walaupun menyedari kebanyakan bosan apabila disogokkan dengan program yang tidak mendatangkan manfaat buat mereka.

Namun perkara ini disangkal Ketua Perniagaan Bahagian Melayu Astro, Khairul Anwar Salleh sambil menyifatkan tidak salah buat mereka meraikan perkahwinan Mawi dan Ekin dengan cara seperti itu kerana majlis perkahwinan pasangan ini adalah satu acara yang besar dan penuh gemilang buat stesen berkenaan.

apa komen tuan?
 
Sponsored Post

-Mia-

Junior Member
Joined
Jan 4, 2009
Messages
80
Reaction score
0
Points
6
aah le busan ari2 tgk mawi n ekin..
wek !!
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
aku lgsg tak tengok mana2 majlis dia secara lgsg tuh.....mcm majlis CT dulu...aku ngadap gak tv nak tgk....mawi ni...takde feel lak....:p
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
bagus la...ak tgk live mawi nikah.....penuh2 ngn ciri2 agama islam......ak ske.....!
 

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
bagus la...ak tgk live mawi nikah.....penuh2 ngn ciri2 agama islam......ak ske.....!
beri 5 sebab kenapa ko suka? :D:D:D
aku dgr citer ramai yg dh meluat kat astro n M/E :-?:-?:-?
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
beri 5 sebab kenapa ko suka? :D:D:D
aku dgr citer ramai yg dh meluat kat astro n M/E :-?:-?:-?
alaa....ak bkn ap.....ak ni bkn la peminat fanatik mawi pon......siyes...ak xske mawi.......tp..mase ak tgk die nikah aritu......siap ad solat sunat lagi.......jarang artis2 bt cmtu.....ak ske la tgk perkahwinan diorg.......ak harap2....perkahwinan diorg kekal.....aminn.....xbek kte mendoakan yg xbek utk org len.....tang astro 2...ak xske sebb diorg dok ulang bnde yg same....tp yg diorg nk ulang siaran pasal mawi kawen....maybe sebb ramai yg xdpt nk tgk......n ramai yg mntak diorg ulang siaran....lagipon...diorg je yg bt liputan perkahwinan mawi 2....kan byk lagi channel len kat astro 2....jgn la tgk siaran mawi 2.....
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
argh...
tension.....
den bayar 70++ per month ....
rugi siot....
bored!!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register