BTC USD 37,701.3 Gold USD 1,775.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Astro: Apa Punya Caj daa..

keduraw

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2009
Messages
892
Reaction score
3
Points
25
ntah ler, member kata caj tu RM2.23 jer,tak banyak pon tak yah kecoh2..yer ler kalau aku kene caj lebih pun aku tetap kena bayar jugak :((..no choice
cuma aku tertanya2 caj apa ka itu~X(.. minggu lepas bila aku dial no kat atas tu customer service(CS) dia pun tergagap-gagap nak explain..dia kata caj tu spesial tuk hari tu n guna term2 asrto kot yang aku tak faham..aku pun iyakan jer

so ari ni aku call semula CS astro.. kali ni CS kata itu caj pengaktifan smart kad.. aku pun tanya balik, dalam 5 bulan terakhir ni takder plak astro aku kena potong.. terus CS tu cakap balik ni kesilapan sistem(dengan suara tergagap2).. laa aku plak kene bayar kos disebabkan kesilapan drg..hmm aku terpaksa tamatkan perbualan sebab ia tak akan menyelesaikan misteri tersebut:p


bulan10no1.jpg


so nak tanya ler kat semua, ada tak yg kene kat korang?? leh share kat aku tak, sebelum aku nak gi opis astro nih..:)paid
 
Sponsored Post

Oyster

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2010
Messages
752
Reaction score
3
Points
25
sy takde astro.. sori tak dapat bantu :(
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,487
Reaction score
355
Points
86
jiran saya ada astro.
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
cas tersembunyi ke?
 

pinot17

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
1,514
Reaction score
20
Points
25
ntah ler, member kata caj tu RM2.23 jer,tak banyak pon tak yah kecoh2..yer ler kalau aku kene caj lebih pun aku tetap kena bayar jugak :((..no choice
cuma aku tertanya2 caj apa ka itu~X(.. minggu lepas bila aku dial no kat atas tu customer service(CS) dia pun tergagap-gagap nak explain..dia kata caj tu spesial tuk hari tu n guna term2 asrto kot yang aku tak faham..aku pun iyakan jer

so ari ni aku call semula CS astro.. kali ni CS kata itu caj pengaktifan smart kad.. aku pun tanya balik, dalam 5 bulan terakhir ni takder plak astro aku kena potong.. terus CS tu cakap balik ni kesilapan sistem(dengan suara tergagap2).. laa aku plak kene bayar kos disebabkan kesilapan drg..hmm aku terpaksa tamatkan perbualan sebab ia tak akan menyelesaikan misteri tersebut:p


bulan10no1.jpg


so nak tanya ler kat semua, ada tak yg kene kat korang?? leh share kat aku tak, sebelum aku nak gi opis astro nih..:)paid

astrok mmg suka telan duit org..pekata ko g astrok sendiri tanye dorang..pastu ugut hanta kat tribunal pengguna...cam c-al astrok ni
 

wow93

Active Member
Joined
Oct 22, 2007
Messages
1,131
Reaction score
1
Points
25
dia orang akan cas habis2, saper tak perasan nasib lar.
itulah astro business cara yahudi.
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Yang tu bukan service charge yg kerajaan naikkan aritu ke??
Kalo Astro saje je nak tipu pengguna mmg b*ng*ng la
 

saigonz

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
2,562
Reaction score
46
Points
30
dah lama aku buang piring astrok ni...
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,651
Reaction score
65
Points
130
aku xde plak kena charge lebih..itu pakej yg aku amik..itu yg aku bayar gak sama aje..g centre astrok lah jumpe direct senang cite.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register