Assalamualaikum & Salam Tahun Baru

CG Sponsors




bl4ck69

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
166
Reaction score
0
Points
10
Salam all..

I'm newbie kat sini..actually dah setaun lebih kat CG ni..tapi lama tak active..so kira mcm org baru juga la tu :))

Harap shbt2 dapat beri tunjuk ajar yg sepatutnya ok..

BTW lum terlambat nak ucap kat all CGrians
"Selamat Tahun Baru 2010..Moga Tahun Ini Lebih Cemerlang dari Tahun Lepas Hendaknya".

Thanks :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,756
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi bl4ck69,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi bl4ck69,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

prinCeszz LaDy

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
7,396
Reaction score
273
Points
81
walaikumsalam...welcome to cg & hepi posting..
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
semoga anda bergembira sepanjang berada di sini.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register