BTC USD 39,552.6 Gold USD 1,811.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aspirasi cyber - aspirasicyber.com

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Salam Sejahtera,

Pay Per Lead Datang Lagi!



Macam biasa, kali ini The Reds memperkenalkan satu sistem landing page/minisite beserta segala-galanya untuk anda.

Dapatkan Pakej Yang Anda Harus Miliki ini secara PERCUMA!
[URL="http://www.aspirasicyber.com/mrrpercuma/index.php?ref=admin"]>>>DAPATKAN DISINI<<<[/URL]

Cara buat duit:
1) Daftar sebagai rakan affiliate PPL
2) Promosikan pada teman anda.
3) Seorang rakan download anda diberi RM1.00

Semoga berjaya... :)cgrock
 
Sponsored Post

smartho18

Junior Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
72
Reaction score
30
Points
16
Salam Sejahtera,

Pay Per Lead Datang Lagi!



Macam biasa, kali ini The Reds memperkenalkan satu sistem landing page/minisite beserta segala-galanya untuk anda.

Dapatkan Pakej Yang Anda Harus Miliki ini secara PERCUMA!
[URL="http://www.aspirasicyber.com/mrrpercuma/index.php?ref=admin"]>>>DAPATKAN DISINI<<<[/URL]

Cara buat duit:
1) Daftar sebagai rakan affiliate PPL
2) Promosikan pada teman anda.
3) Seorang rakan download anda diberi RM1.00

Semoga berjaya... :)cgrock

ye semalam dah dapat email ,sudah mula promote ..harap berjaya
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
ya... termahal di Malaysia sekarang nie...
 

titaniumhijau

Fun Poster
Joined
Oct 29, 2007
Messages
743
Reaction score
1
Points
20
Nampak gaya. Semua orang sudah serang diblog masing-masing dan forum. HOho.

Benar. Yang termahal sekali dan minimum payout adlaah RM50. Ini bermaksud. Kene ada 50 orang sebagai downline anda. INi review aku : Laporan Pakej MRR
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
ape2 pun layan jer la...tapi mmg payment termahal setakat ini!! cayalahh!!

sape2 blum donlod MRR(master resale right) neh..bleh lah donlod skarang
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Yup!

* 19/11 - Bandwidth Limit Exceed,dan bandwidth telah diupgrade.

So... Grab Now!
Aku rasa selain buat duit mmg produk free nie amat berguna!
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Yup!

* 19/11 - Bandwidth Limit Exceed,dan bandwidth telah diupgrade.

So... Grab Now!
Aku rasa selain buat duit mmg produk free nie amat berguna!

nampak gaya, dah ramai serang MMR neh..
join sekaki bro! :D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register