Asia Mobile Commerce Privilege (M) Sdn Bhd (618758-H) - MyMode.com.my

CG Sponsors




janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
Sooner there is NO MORE MYMODE?

Hah! Panic?! No need to panic. Mungkin masih dalam peringkat terlalu awal untuk di nyatakan, tetapi untuk gambaran ringkas as a sneak preview, Prepaid4U Management Team will take over all MYMODE business which is previously handled by Advanced Mobile Services & Solutions Sdn. Bhd. (AMOSS). So semua agent MYMODE yang terriiiinnnnggggiiinnnnn saaannnggaaaat nak bernaung di bawah group Prepaid4U ini, tiada lagi isu yang dahulu samada upline, sideline atau downline, kesemuanya akan bernaung di bawah satu platform iaitu Prepaid4U!

A dramatic changes will be done on the whole system. Semua kelemahan pada sistem yang ada pada sistem akan di perbaiki bagi memberikan pulangan yang maksimum kepada para agent disamping turut menjana keuntungan kepada pihak syarikat. Definitely win-win situation. Believe us, 6 years as MYMODE Agent, we know what you want. Tetapi sebelum itu, satu reformasi besar-besaran akan kami lakukan. All DEAD Members will be FLUSH. We don't want to keep corpse in our organization. Lets the active members will get the benefit of our new system without having them to share with the 'zombie'.

With the new management, will come the new strategy and new marketing plan. More simple, more benefits! For those who plan to stick with us and enjoy all those benefits, be active and stay alive!! We will make sure that you will enjoy all those great benefit. And for those that will be FLUSHED, feel free to join again next time. Open a new book.

Want to know more about this...? Stay tune~!

berminat nak join :http://prepaid4u.net/?id=zairul
 
Sponsored Post

mhud

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
3,060
Reaction score
9
Points
25
Sooner there is NO MORE MYMODE?

Hah! Panic?! No need to panic. Mungkin masih dalam peringkat terlalu awal untuk di nyatakan, tetapi untuk gambaran ringkas as a sneak preview, Prepaid4U Management Team will take over all MYMODE business which is previously handled by Advanced Mobile Services & Solutions Sdn. Bhd. (AMOSS). So semua agent MYMODE yang terriiiinnnnggggiiinnnnn saaannnggaaaat nak bernaung di bawah group Prepaid4U ini, tiada lagi isu yang dahulu samada upline, sideline atau downline, kesemuanya akan bernaung di bawah satu platform iaitu Prepaid4U!

A dramatic changes will be done on the whole system. Semua kelemahan pada sistem yang ada pada sistem akan di perbaiki bagi memberikan pulangan yang maksimum kepada para agent disamping turut menjana keuntungan kepada pihak syarikat. Definitely win-win situation. Believe us, 6 years as MYMODE Agent, we know what you want. Tetapi sebelum itu, satu reformasi besar-besaran akan kami lakukan. All DEAD Members will be FLUSH. We don't want to keep corpse in our organization. Lets the active members will get the benefit of our new system without having them to share with the 'zombie'.

With the new management, will come the new strategy and new marketing plan. More simple, more benefits! For those who plan to stick with us and enjoy all those benefits, be active and stay alive!! We will make sure that you will enjoy all those great benefit. And for those that will be FLUSHED, feel free to join again next time. Open a new book.

Want to know more about this...? Stay tune~!

berminat nak join :http://prepaid4u.net/?id=zairul
bro..sy ada bukak blog bro eddie..benda ni la sy baca tadi..
mantap giler PREPAID4U..boleh amik alih lagi..kenapa?bos lama apa cite?
 

mhud

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
3,060
Reaction score
9
Points
25
Morning...sunyi je..mana menghilan bro janggut ni..
ape cerita Mymode sekarang..
 

real_rolls

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2006
Messages
6,726
Reaction score
266
Points
81
Notis 30 hari untuk Agent MyMode seluruh Malaysia

Makluman ini untuk SEMUA Ahli MYMODE tidak kira yang berada dalam kumpulan Prepaid4U atau dengan kumpulan lain. Kerana selepas ini semuanya akan bergabung dibawah 1 rangkaian... Prepaid4U!



Notis 30 hari untuk Agent MyMode seluruh Malaysia kembali mengaktifkan akaun masing-masing (buat sebarang pembelian) sebelum database cleaning dijalankan pada 1 Disember 2010. Semua Agent Mymode yang tidak aktif lebih dari 36 bulan dan mempunyai akaun berbaki negatif akan ditamatkan keahliannya. Dan mereka ini sekiranya ingin menyertai Prepaid4U semula, perlu mendaftar kembali dengan yuran keahlian yang baru.



Peringatan rasmi akan dihantar ke email masing-masing (hanya kepada mereka yang mengemaskinikan email address masing-masing di web Prepaid4U dan MyMode sahaja) bermula 1 November 2010 dan juga pengumuman di web rasmi MyMode dan Prepaid4U yang akan dikemaskinikan sedikit masa lagi. Make sure check email (samada dalam INBOX, JUNK/SPAM/BULK folder sekali) TIADA SEBARANG NOTIFIKASI AKAN DIBERIKAN SECARA SMS.



Leader perlu memastikan downline masing-masing mengaktifkan akaun masing-masing untuk mengelakkan keahlian ditamatkan kerana ia bakal menjejaskan hirarki dan jaringan downline anda dan mungkin bakal menyebabkan ranking anda berubah.



Bermula 1 Desember 2010 Prepaid4U akan menggunakan Pelan Pemasaran baru yang lebih simple, dengan insentif yang lebih tinggi dan yuran keahlian yang lebih rendah.



Beberapa features baru akan dilaksanakan seperti Free Member boleh menggunakan platform Prepaid4U untuk membuat pembelian prepaid tetapi tidak mendapat apa-apa rebet dan bonus daripada sebarang penjualan sebaliknya overriding akan diberikan kepada penaja (Ahli VIP) yang menaja beliau. Bila Free member ini Upgrade VIP (membuat pembayaran yuran keahlian) barulah mereka layak untuk menerima insentif2 yang ditawarkan untuk agent sepertimana Ahli VIP yang lain.



Selain dari tu, penggunajan aplikasi java J2ME akan diberikan kepada semua ahli bagi memastikan urusniaga berjalan dengan mudah dan lancar lantas dapat meminimumkan kesilapan dalam menaip arahan sms untuk sebarang pembelian produk.



Selain itu beberapa penambahbaikan turut akan dilaksanakan (aku pun tak berapa ingat nak tuliskan semua)



** Pada members Prepaid4U yang tanya naper Forum Prepaid4U takleh bukak, harap maklum yang forum sedang dalam penyelenggaraan. Kita tengah dalam proses untuk menggabungkan forum prepaid4u dengan forum rasmi MyMode.


http://www.facebook.com/home.php?#!/note.php?note_id=437872628989&id=779839538
 

mhud

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
3,060
Reaction score
9
Points
25
Makluman ini untuk SEMUA Ahli MYMODE tidak kira yang berada dalam kumpulan Prepaid4U atau dengan kumpulan lain. Kerana selepas ini semuanya akan bergabung dibawah 1 rangkaian... Prepaid4U!



Notis 30 hari untuk Agent MyMode seluruh Malaysia kembali mengaktifkan akaun masing-masing (buat sebarang pembelian) sebelum database cleaning dijalankan pada 1 Disember 2010. Semua Agent Mymode yang tidak aktif lebih dari 36 bulan dan mempunyai akaun berbaki negatif akan ditamatkan keahliannya. Dan mereka ini sekiranya ingin menyertai Prepaid4U semula, perlu mendaftar kembali dengan yuran keahlian yang baru.



Peringatan rasmi akan dihantar ke email masing-masing (hanya kepada mereka yang mengemaskinikan email address masing-masing di web Prepaid4U dan MyMode sahaja) bermula 1 November 2010 dan juga pengumuman di web rasmi MyMode dan Prepaid4U yang akan dikemaskinikan sedikit masa lagi. Make sure check email (samada dalam INBOX, JUNK/SPAM/BULK folder sekali) TIADA SEBARANG NOTIFIKASI AKAN DIBERIKAN SECARA SMS.



Leader perlu memastikan downline masing-masing mengaktifkan akaun masing-masing untuk mengelakkan keahlian ditamatkan kerana ia bakal menjejaskan hirarki dan jaringan downline anda dan mungkin bakal menyebabkan ranking anda berubah.



Bermula 1 Desember 2010 Prepaid4U akan menggunakan Pelan Pemasaran baru yang lebih simple, dengan insentif yang lebih tinggi dan yuran keahlian yang lebih rendah.



Beberapa features baru akan dilaksanakan seperti Free Member boleh menggunakan platform Prepaid4U untuk membuat pembelian prepaid tetapi tidak mendapat apa-apa rebet dan bonus daripada sebarang penjualan sebaliknya overriding akan diberikan kepada penaja (Ahli VIP) yang menaja beliau. Bila Free member ini Upgrade VIP (membuat pembayaran yuran keahlian) barulah mereka layak untuk menerima insentif2 yang ditawarkan untuk agent sepertimana Ahli VIP yang lain.



Selain dari tu, penggunajan aplikasi java J2ME akan diberikan kepada semua ahli bagi memastikan urusniaga berjalan dengan mudah dan lancar lantas dapat meminimumkan kesilapan dalam menaip arahan sms untuk sebarang pembelian produk.



Selain itu beberapa penambahbaikan turut akan dilaksanakan (aku pun tak berapa ingat nak tuliskan semua)



** Pada members Prepaid4U yang tanya naper Forum Prepaid4U takleh bukak, harap maklum yang forum sedang dalam penyelenggaraan. Kita tengah dalam proses untuk menggabungkan forum prepaid4u dengan forum rasmi MyMode.


http://www.facebook.com/home.php?#!/note.php?note_id=437872628989&id=779839538
cun..semakin mantap..kalau dpt bg modal join jd ahli dikurang kan sure lagi meletup2... :)cgrock
 

mhud

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2010
Messages
3,060
Reaction score
9
Points
25
Morning...tak sabar menunggu December ni,
byk perubahan pasti berlaku..
bonus pun nmpk semakin tinggi dan
menguntungkan para ejen..
go go Mymode..
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
selamat pagi..
semakin hebat downline saya dalam mymode..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register