Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T) - ceramicclub.net [Part 2]

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

izack1981

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
Ceramic Business Club!
Apakah Ceramic Business Club?

Ceramic Business Club adalah Kelab Keahlian Eksklusif yang dimiliki oleh Asia Ceramic Marketing (M) Sdn Bhd yang beroperasi di Ampang, Kuala Lumpur. Syarikat ini menjalankan perniagaan trading barangan-barangan ceramic, Online Shopping dan Penebusan Baucer menerusi satu Program Kesetiaan Privilege yang dinamakan Ceramic Business Club (CBC).Keunikan Kelab Keahlian ini adalah CBC menawarkan pembelian barangan ceramic secara Sell Back Option kepada semua Distributor berdaftar. Selain itu, CBC juga menawarkan Penebusan Baucer Membeli-belah Franchise terkemuka seperti Giant Hypermarket, Parkson, KFC dan Pizza Hut kepada setiap ahli kelab menerusi E-Mall.


Pilihan Pakej Pendaftaran.

Berikut adalah Pilihan Pakej Pendaftaran Distributor Ceramic Business Club. Pakej pendaftaran ini telah dikemaskinikan bermula 1 Julai 2008 kerana terdapat polisi baru penyertaan dengan mewajibkan ahli membuat pembelian International Profit Sharing sebelum boleh menyertai Sell Back Policy.


Pakej Booster A (Tea Set 14pcs):

Modal Bisnes = RM1,055

RM900 (Booster) + RM155 (Membership Club)

* Anda akan menerima 2 keping cek RM500, yang kesemuanya bernilai RM1000.

* Cek Pertama adalah bertarikh SEBULAN dari tarikh pembelian, manakala Cek Kedua adalah DUA BULAN dari tarikh pembelian.

* Dengan setiap pembelian berturut-turut Pakej ini sebanyak 4 kali, anda dihadiahkan ganjaran kesetiaan Voucher Giant yang bernilai RM60.

Untuk Pakej ini, jika anda ingin melakukan repurchase setiap bulan dan ingin mendapat bonus sebanyak RM100.00 setiap bulan, anda perlu mengikut sistem seperti yang telah ditetapkan di dalam jadual di atas. Contohnya anda membeli Booster pada bulan 1, menerima 2 keping cek pada bulan 2 dan bulan 3 sebanyak RM500 setiap keping.

Pada bulan ke 2, sebaik sahaja Cek Pertama anda clear, anda gunakan semula RM500 tersebut dan menambah wang poket sebanyak RM400 lagi untuk membuat belian pada bulan kedua. Anda akan menerima 2 keping cek lagi iaitu pada bulan 3 dan bulan 4 yang bernilai RM500 setiap satu.

Pada bulan ke 3, anda mempunyai 2 keping cek (hasil pembelian pertama dan pembelian kedua) dan gunakan hasil jualan tersebut untuk membuat belian pada bulan ke 3. Jumlah cek tersebut adalah sebanyak RM1000 dan yang ingin dibeli hanyalah RM900 sahaja. Jadi bonus lebihan RM100 adalah bonus tunai anda. Seterusnya, hanya lakukan pembelian yang sama setiap bulan dengan menggunakan hasil jualan dari bulan sebelumnya.

Pakej Booster B ( Dinner Set 36pcs ):

Modal Bisnes = RM1,955

RM1,800 (Booster) + RM155 (Membership Club)

* Anda akan menerima 2 keping cek RM1000, yang kesemuanya bernilai RM2000.
* Cek Pertama adalah bertarikh SEBULAN dari tarikh pembelian, manakala Cek Kedua adalah DUA BULAN dari tarikh pembelian.
* Dengan setiap pembelian berturut-turut Pakej ini sebanyak 4 kali, anda dihadiahkan ganjaran kesetiaan Voucher Giant yang bernilai RM100.

Untuk Pakej ini, jika anda ingin melakukan repurchase setiap bulan dan ingin mendapat bonus sebanyak RM200.00 setiap bulan, anda perlu mengikut sistem seperti yang telah ditetapkan di dalam jadual di atas. Contohnya anda membeli Booster pada bulan 1, menerima 2 keping cek pada bulan 2 dan bulan 3 sebanyak RM1000 setiap keping.

Pada bulan ke 2, sebaik sahaja Cek Pertama anda clear, anda gunakan semula RM1000 tersebut dan menambah wang poket sebanyak RM800 lagi untuk membuat belian pada bulan kedua. Anda akan menerima 2 keping cek lagi iaitu pada bulan 3 dan bulan 4 yang bernilai RM1000 setiap satu.

Pada bulan ke 3, anda mempunyai 2 keping cek (hasil pembelian pertama dan pembelian kedua) dan gunakan hasil jualan tersebut untuk membuat belian pada bulan ke 3. Jumlah cek tersebut adalah sebanyak RM2000 dan yang ingin dibeli hanyalah RM1800 sahaja. Jadi bonus lebihan RM200 adalah bonus tunai anda. Seterusnya, hanya lakukan pembelian yang sama setiap bulan dengan menggunakan hasil jualan dari bulan sebelumnya.

Pakej Booster C :

( Dinner Set 36pcs + Warmer Set 15pcs + Tea Set 14pcs ):

Modal Bisnes = RM3,955

RM3,800 (Booster) + RM155 (Membership Club)



* Anda akan menerima 3 keping cek RM1500, yang kesemuanya bernilai RM4500.
* Cek Pertama adalah bertarikh SEBULAN dari tarikh pembelian, Cek Kedua adalah DUA BULAN dari tarikh pembelian, manakala Cek Ketiga adalah TIGA BULAN dari tarikh pembelian.
* Dengan setiap pembelian berturut-turut Pakej ini sebanyak 4 kali, anda dihadiahkan ganjaran kesetiaan Voucher Giant yang bernilai RM250.



Untuk Pakej ini, jika anda ingin melakukan repurchase setiap bulan dan ingin mendapat bonus sebanyak RM700.00 setiap bulan, anda perlu mengikut sistem seperti yang telah ditetapkan di dalam jadual di atas. Contohnya anda membeli Booster pada bulan 1, menerima 3 keping cek pada bulan 2, bulan 3 dan bulan 4 sebanyak RM1500 setiap keping.

Pada bulan ke 2, sebaik sahaja Cek Pertama anda clear, anda gunakan semula RM1500 tersebut dan menambah wang poket sebanyak RM2300 lagi untuk membuat belian pada bulan kedua. Anda akan menerima 3 keping cek lagi iaitu pada bulan 3, bulan 4 dan bulan 5 yang bernilai RM1500 setiap satu.

Pada bulan ke 3, sebaik sahaja Cek Pertama dan Kedua anda clear, anda gunakan semula RM3000 tersebut dan menambah wang poket sebanyak RM800 lagi untuk membuat belian pada bulan ketiga. Anda akan menerima 3 keping cek lagi iaitu pada bulan 4, bulan 5 dan bulan 6 yang bernilai RM1500 setiap satu.

Pada bulan ke 4, anda mempunyai 3 keping cek (hasil pembelian pertama, pembelian kedua dan pembelian ketiga) dan gunakan hasil jualan tersebut untuk membuat belian pada bulan ke 4. Jumlah cek tersebut adalah sebanyak RM4500 dan yang ingin dibeli hanyalah RM3800 sahaja. Jadi bonus lebihan RM700 adalah bonus tunai anda. Seterusnya, hanya lakukan pembelian yang sama setiap bulan dengan menggunakan hasil jualan dari bulan sebelumnya.
 
Sponsored Post

naset81

Fun Poster
Joined
Feb 5, 2009
Messages
585
Reaction score
0
Points
10
:eek:konpius2.... ingatkan kene lock dah tadi..
 

naset81

Fun Poster
Joined
Feb 5, 2009
Messages
585
Reaction score
0
Points
10
ramai lagi tertinggal kat thread lama tu...
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
rumah baru ka...
a'ah.. rumah baru dah ni.. ak dah kena infraction dkt rumah lama.. spam.. :((.. pape pn ceramic tetap mantap!.. nak info lanjut ley la pm ak.. sentiasa kosong pm box ak 2.. :)paid
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,096
Reaction score
1,033
Points
1,091
ekeke...dan2 jer tgh offtopic..
 

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
aik...dah tukar rumah ke?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
244
Points
123
Pergh.. Part 2 dah ek....:)cgrock
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register