ASB Dividen 2019 5% + Bonus 0.5%

CG Sponsors




fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,178
Reaction score
250
Points
131
Dalam tempoh terdekat ni akan pergi cimb utk minta dia revise jadi 4.5, now 4.75.
Ada apa2 alasan yg menyebabkan dia tolak request kita?
Kalau x dpt, nak terminate?
ntah laa..x pernah cuba..
jadi dpt ke gi cawangan utk tukar interest?
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,178
Reaction score
250
Points
131
smlm dpt surat dr cimb...

Penurunan monthly payment
interest kekal?
aku prefer interest turun supaya berbaloi dpt dividen tolak bayar interest..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,178
Reaction score
250
Points
131
turun bang
ooo..lupa yg ni turun secara normal..x perlu request..
Maybank slalu dpt surat..CIMB ni bile2 pon akan datang..
tgk kat website masih 4.95%..rasanya kene pegi branch utk request 4.5%..
 

lautjernih

Fun Poster
Joined
Jun 22, 2019
Messages
224
Reaction score
24
Points
25
Okay tak tuan2 kalau says memohon lasb waktu2 macam ni?
Says faham kadar rendah?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,178
Reaction score
250
Points
131
Okay tak tuan2 kalau says memohon lasb waktu2 macam ni?
Says faham kadar rendah?
ok je klu buat tempoh yg panjang..
minta dia bagi insurans sampai 3 tahun shj..
 

lautjernih

Fun Poster
Joined
Jun 22, 2019
Messages
224
Reaction score
24
Points
25
ok je klu buat tempoh yg panjang..
minta dia bagi insurans sampai 3 tahun shj..
Oh, ok. Napa ye 3 tahun insurans tu?

Bust dengan CIMB macam tak okay je nampak nya? Says ingat nak bust dengan Maybank. Ok tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register