ASB Dividen 2019 5% + Bonus 0.5%

CG Sponsors




Yuzia

Junior Member
Joined
May 11, 2008
Messages
98
Reaction score
3
Points
21
Boleh turun sebanyak 0.25% la kut. Kita tggu semua bank buat pengumuman rasmi
 
Sponsored Post

abah5851

Active Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,368
Reaction score
99
Points
40
camana caranya bro
pergi bank jumpa agent asb...lagi elok kalau jumpa agent yg kita buat loan tu... nanti dia ade bg surat (yg sudah siap) tinggal sign dengan tulis alamat rumah je... nanti agent tu akan emailkan ke HQ untuk permohonan reduce rate..pastu tunggu 1 minggu untuk kelulusan.. Saya masih lagi menunggu kelulusan sebab baru semalam hantar permohonan..
 

d_conan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 24, 2011
Messages
24,170
Reaction score
866
Points
161
rate turun pun masih x boleh cover bayaran bulanan.. semua aku dh surrender..
 

akudonjuan

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2012
Messages
305
Reaction score
12
Points
25
Saya pun terpaksa serender loan asb ni.. sayang. Tp tak mampu nak cover sampai 3k ++.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register