ASB Dividen 2019 5% + Bonus 0.5%

CG Sponsors




alas.meja

Fun Poster
Joined
May 31, 2018
Messages
479
Reaction score
98
Points
20
sorry mencelah..
boleh x share kan contact agent utk asb financing ni.
 
Sponsored Post

vendetta_9056

Junior Member
Joined
May 19, 2011
Messages
63
Reaction score
9
Points
11
sorry mencelah..
boleh x share kan contact agent utk asb financing ni.
tuan boleh pergi bank yg terdekat(CIMB, MAYBANK, RHB,)
...kalau share kt sini kalau bank tu jauh dgn umah tuan..masa nk terminate nnt ssh..nk kne push selalu ejen...:)
 

Duit Tepi

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2013
Messages
500
Reaction score
20
Points
25
Nak cancel pun que panjang woo.. minggu ni teman sorang.rakan pergi ke cawangan bank rimau urk cancell asb loan dia..
 

lautjernih

Fun Poster
Joined
Jun 22, 2019
Messages
131
Reaction score
6
Points
25
Ada beza besar ket rate 4.75 dengan 4.80? Saya keliru betul.

Tanya sebab bank saya ada tawar loan ASB 4.80 (jadi mudah la kan nak buat urusan), tapi ada bank lain bagi 4.75 rate.
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,043
Reaction score
244
Points
123
Ada beza besar ket rate 4.75 dengan 4.80? Saya keliru betul.

Tanya sebab bank saya ada tawar loan ASB 4.80 (jadi mudah la kan nak buat urusan), tapi ada bank lain bagi 4.75 rate.
ambil yg lagi rendah..baru instalment lagi rendah..beza 0.05 tu, katakan loan RM200k, klu interest 4.8% kene bayar RM9,600, interest 4.75% kene bayar RM9,500..beza RM100 setahun..
 

Yuzia

Fun Poster
Joined
May 11, 2008
Messages
100
Reaction score
4
Points
25
Benchmark BNM dah cut 25basis point harini
ASB lending rate akan turun.
 

d_conan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 24, 2011
Messages
24,174
Reaction score
866
Points
161
ni dari pengalaman aku sendiri, jgn buat loan asb dgn cimb, sebaliknya buatlah dgn maybank atau bank lain
 
Sponsored Post
Top
Log in Register