BTC USD 64,465.4 Gold USD 2,459.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Artis Goda Jurusolek

erDrAg00n

Moderator
gem
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
Semasa berbual-bual manja dengan seorang jurusolek comel baru-baru ini terbongkarlah satu kisah hangat. Bukan nak korek cerita hangat pada bulan puasa ni , tapi tiba-tiba pula ia datang.

Kisahnya macam ini... jurusolek tu buat kerja menyolek pasangan pengantin. Si pengantin tu adik kepada seorang yang terkenal dan bertaraf selebriti. Adiknya kahwin sebelum bulan puasa lalu. Tak bolehlah nak dedahkan identiti dia tu. Tapi memang sangat terkenallah.

Jurusolek tu buatlah kerja dia. Sambil membat kerja tu dia terperasan ada yang memerhatikannya. Siapa lagi... selebriti itulah. Siap dibagi gerak badan sebagai tanda isyarat menyukai jurusolek itu. Itu yang membuatkan jurusolek itu terkejut.

"Waktu itu tengah kerja, jadi tak adalah saya layan dia. Lagipun tak eloklah kalau melayan lebih-lebih sebab kita dibayar untuk menyolek pengantin," kata jurusolek itu.

Mesti ada yang tertanya-tanya jurusolek itu lelaki ke wanita dan apa pula jantina selebriti itu? Bab itu tak mahulah nak dedahkan. Itulah ceritanya.

Mangga Online: I pun selalu juga kena goda... tapi kuperkuatkan iman.

Naga : aku teka lelaki...
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Back
Top
Log in Register