BTC USD 38,134.7 Gold USD 1,799.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Artis di Lot10 Rooftop Party

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
partylot10rooftop9rk9vz3.jpg



partylot10rooftop8ct5yq3.jpg



partylot10rooftop3bq5qq8.jpg


partylot10rooftopuq6it8.jpg
 
Sponsored Post

Darkjahatz.inc

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
475
Reaction score
0
Points
10
Nih Rooftop Party..
Aku pernah Pi Party Underground nye yang artis banyak pi kat exec club kat sunway.. umaikah artis2 malaysia dah macam artis holywood.. nasib bek camera n hp x bley bawak masuk..
kalau x dah kaya aku jual pics artis kat paper.....
:D
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Normal bagi semua artis berpakaian begini....
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,520
Reaction score
19
Points
65
dah tak rupa org malaysia...
 

xoxo

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,262
Reaction score
0
Points
20
aku nk g la party gini..
 

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
peh ella tu kan dah tua. bebawak bertobat lah makcik oi...:D:D
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,235
Reaction score
837
Points
176
kalau si hans tu lantaklah dia bukan islam pun...
 

uTJoE

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,292
Reaction score
1
Points
25
heheh..party la sgt....ini semua dunia semata2
 

private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
seksinya artis kita..
bangganya aku kutuk artis malaysia pakai mcm ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register