Arsenal Arsenal FC Fan's Club (PART 2)

CG Sponsors




Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,985
Reaction score
187
Points
38
Bagus ozil nie...baik hati dan murah hati..
Masalah coach nya tak reti blend salah itu org.... :D
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,037
Reaction score
11,345
Points
2,376
FB_IMG_1589406884341.jpg

22 years
1,235 games
707 wins
17 trophies

Two years since Arsene Wenger managed his final game for Arsenal 👏
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,037
Reaction score
11,345
Points
2,376
v5uywsgb_1590023132.jpg


JERSI berkonsep baharu Arsenal dilabelkan sebagai ‘jijik’ dan ‘sangat teruk’ di media sosial

Jersi jijik, buruk Arsenal


LONDON: Jersi berkonsep baharu Arsenal dilabelkan sebagai "jijik" dan "sangat teruk" di media sosial ketika penyokong mula melihat musim 2020/21.

Skuad Gunners kembali memakai jenama Adidas pada permulaan kempen ini bagi menggantikan Puma.

Dan pengeluar dari Jerman itu menggugurkan dua jalur, dengan jersi kuning mengingatkan kembali rekaan popular dari 1991 hingga 1993 yang menerima kritikan dan pujian.

Tapi sehelai jersi yang mungkin akan digunakan pada kempen berikutnya, sekali lagi direka Adidas yang ada kontrak lima tahun di Emirates, langsung tidak disukai penyokong.

Ia memaparkan warna tradisional merah di depan dengan lengan putih serta kolar berbentuk V manakala tiga jalur pula ditukar ke bahu kanan selain bentuk segi tiga yang tampak pelik.

Ia jelas menghadirkan rasa marah di Twitter.

Seorang daripadanya melabelkan ia "sangat teruk" manakala ada mengatakan ia sebagai seperti "raksasa" yang menggambarkan ia sebagai "buruk".

Seorang lagi berkata: "Sangat menjijikkan, lebih baik kembali kepada Puma."

Seorang pengguna Twitter juga menulis: "Segi tiga pelik itu sama seperti corak lantai kilang." - Agensi


 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,985
Reaction score
187
Points
38
Pak asan mmg dalam kelas tersendiri..

Memang lejen2 nie rambut putih aje...mikir taktikal bukan parking bus punya... :p

p/s: Aii marah betul ozil ngan pak asan... :ROFLMAO:

22 years
1,235 games
707 wins
17 trophies

Two years since Arsene Wenger managed his final game for Arsenal 👏
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,037
Reaction score
11,345
Points
2,376
#BHSukan: Corak retro lebam kulit pisang pada jersi Adidas Arsenal kelihatan seperti percikan darah

 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,985
Reaction score
187
Points
38
Hoho...retro sket bos...nak bubuh peluh kaler putih main bground jersey dah putih suci...

Retro lebam pon lebam aa...ingat jangan arteta tak terkeata bila nak masuk UCL nnti...

Ingat KPI mau kejer rekod uncle asan... 🙏 :D

#BHSukan: Corak retro lebam kulit pisang pada jersi Adidas Arsenal kelihatan seperti percikan darah

 

Fabs Gunns

Super Active Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
6,426
Reaction score
63
Points
70
team ni bila nk buat jualan borong?
player main level2 mid team je
skrg ni nak kejar top 4 pun dah x dapat
top 6 pun mcm susah je
level2 top 10 jela boleh
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,037
Reaction score
11,345
Points
2,376
team ni bila nk buat jualan borong?
player main level2 mid team je
skrg ni nak kejar top 4 pun dah x dapat
top 6 pun mcm susah je
level2 top 10 jela boleh
Taktikal nejer baru tak menjadi ke bang 🤭
 
Sponsored Post
Top
Log in Register