Arsenal Arsenal FC Fan's Club (PART 2)

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
Wow dasyat statement mohd arteta abdullah ini...

Pak asan capai 20thn.... Awk tak merayu dapat capai rekod pak asan pon hebat dah... :p

p/s: Budak muda ramai dalam gunners, kalo ini orang pandai blend bleh menjadi...
Polisi Pak Asan ni bagus
Lahirkan ramai pemain muda bagus
Sebab jimat duit utk bina stadium Emirates
Tapi terpaksa lepaskan banyak trofi
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,178
Reaction score
211
Points
38
Pak asan tak bina legasi trofi tp bina legasi bisnes.

Founder suka org mcm nie...sebab niaga jek laa...

Tapi fans kemaruk piala kasik hentam mgmnt bila nak kick out manager tak bagus.

So arteta kena smart nak blend diri dier kat mana....

Kalo tidak nnti kena bawa t.henry laa plak jd manager... :D

Polisi Pak Asan ni bagus
Lahirkan ramai pemain muda bagus
Sebab jimat duit utk bina stadium Emirates
Tapi terpaksa lepaskan banyak trofi
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376

Jersi Home Arsenal Musim Depan Tertiris, Jom Tengok!
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,178
Reaction score
211
Points
38
Home top 4 arteta punya KPI..xcapai harap gunners tak terus kickout..bagi laa 2-3 season... :D


Jersi Home Arsenal Musim Depan Tertiris, Jom Tengok!
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,178
Reaction score
211
Points
38

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
next generation emas the oranje daripada marco van basten r.gullit dan ini d.bergkamp.

Pantas dalam penalti box. Antara pembelian pak asan yg pd saya dirasakan berbaloi.

Nak banding dengan penyerang gabon tue...fans the gunners lebih pakar dari saya... (y):)
Dia ni tenang je depan gol
Siap buat skill
Gol mudah je 👏
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,178
Reaction score
211
Points
38
Bijak cari ruang pon antara ciri2 yg saya ada nampak dulu dlm games.

Tak hairan kenapa pak asan boleh champion dalam league masa ada ini lejen..

Tak ingat saya thn brapa...fans the gunners lebih expert bab ini.. :)

Dia ni tenang je depan gol
Siap buat skill
Gol mudah je 👏
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376
Bijak cari ruang pon antara ciri2 yg saya ada nampak dulu dlm games.

Tak hairan kenapa pak asan boleh champion dalam league masa ada ini lejen..

Tak ingat saya thn brapa...fans the gunners lebih expert bab ini.. :)
Kejayaan 'The Invicible' pasti nya paling diingati
Musim 2001/2002
 
Sponsored Post
Top
Log in Register