Arsenal Arsenal FC Fan's Club (PART 2)

CG Sponsors




Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,624
Reaction score
931
Points
161
Belum ada lesen super lagi rupa nya
Patut la duk cari pengurus baru lagi sekarang
ex invicible team rasenye henry n viera jerk ade lesen manage club... yg lain sume berjimba jd football pundit.... lg besh... x kene maki n pecat.... hahaha
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,031
Reaction score
66
Points
70
Ljunberg jadi pengurus kelab mana sebelum ni bang @dell
ljunberg x arsenal player..zaman henry
sblm ni dia coach under 21 Arsenal
skrg jadi temprary coach Arsenal First team

Harap2 next game dapat win Utk Atrsenal..bagi moral naik

Tengok game Ljunberg ni..mmg attacking habis dah..
tak macam game Punai

Bellerin tu bole jual dah..main dah tak macam dulu

next game , please 4-5-1...sama ada Lacazette atau Auba striker..
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,624
Reaction score
931
Points
161
ljunberg x arsenal player..zaman henry
sblm ni dia coach under 21 Arsenal
skrg jadi temprary coach Arsenal First team

Harap2 next game dapat win Utk Atrsenal..bagi moral naik

Tengok game Ljunberg ni..mmg attacking habis dah..
tak macam game Punai

Bellerin tu bole jual dah..main dah tak macam dulu

next game , please 4-5-1...sama ada Lacazette atau Auba striker..
Bkn bellerin... tp Luiz n sokratis jd punca... Luiz mmg x leh main... x pandai wat offsaid trapped ... position error... Pepe tuh elok jual murah2 kt kelab pertengahan...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,065
Reaction score
8,937
Points
2,226
ex invicible team rasenye henry n viera jerk ade lesen manage club... yg lain sume berjimba jd football pundit.... lg besh... x kene maki n pecat.... hahaha
ljunberg x arsenal player..zaman henry
sblm ni dia coach under 21 Arsenal
skrg jadi temprary coach Arsenal First team

Harap2 next game dapat win Utk Atrsenal..bagi moral naik

Tengok game Ljunberg ni..mmg attacking habis dah..
tak macam game Punai

Bellerin tu bole jual dah..main dah tak macam dulu

next game , please 4-5-1...sama ada Lacazette atau Auba striker..
Tau bang @Niyang @dell
Geng invicible
Antara pemain cool dpn gol

Attacking game tu jadi best tengok
Tak syok bila kena attack tapi bek barai
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,065
Reaction score
8,937
Points
2,226

'If he was under any illusions about the size of the job, he's fully awake now'

Lee Dixon slams 'abject' Arsenal and says interim boss Freddie Ljungberg has tough task on his hands after shock defeat against Brighton
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,065
Reaction score
8,937
Points
2,226

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,065
Reaction score
8,937
Points
2,226

On October 19, David Luiz insisted that Arsenal could WIN the Premier League... but here's his side's run of form since that day: LDDLDDL!
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,065
Reaction score
8,937
Points
2,226


Mauricio Pochettino. - Foto Reuters
Pochettino tak tolak kemungkinan ke Arsenal


LONDON: Mauricio Pochettino tidak menolak kemungkinan berpindah ke kelab pencabar utama Tottenham, Arsenal menjelang kepulangannya ke England.

Pochettino meninggalkan Tottenham pada 20 November dan digantikan Jose Mourinho pada pemecatan pertama daripada empat di Liga Perdana diikuti Arsenal melepaskan Unai Emery sembilan hari kemudian.

Pengendali itu yang memimpin Spurs ke Liga Juara-Juara musim lalu itu tampak tidak berminat apabila dia dicadangkan tempat kosong bersama gergasi Jerman, Bayern Munich tetapi sedikit tersenyum apabila nama Arsenal disebut.

Bekas pertahanan Argentina itu memiliki kediaman di London menyuarakan hasrat untuk menguruskan kelab di Eropah namun mendedahkan dia akan kembali ke England selepas berehat di Rosario, Argentina bersama keluarga dan rakan.

Bercakap mengenai kejutan dia meninggalkan Spurs, Pochettino memberitahu TyC Sports: “Adalah penting untuk melalui saat tenang dan mengurangkan tekanan serta mencari tenaga untuk mengambil projek baharu, dan kita akan lihat apakah ia.

“Saya akan kembali ke London minggu depan.”

Freddie Ljungberg kini mengendalikan sementara Arsenal tetapi dilihat tidak berupaya menaikkan kembali prestasi merudum Gunners yang menyaksikan mereka tidak menang paling lama sejak 1977 dan 10 mata ketinggalan dari tempat ke Liga Juara-Juara. - Agensi


 
Sponsored Post
Top
Log in Register