Arsenal Arsenal FC Fan's Club (PART 1)

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,348
Reaction score
875
Points
161
pak asan lempoyang : we never let chelsea to clinch title easy... puihhh
 
Sponsored Post

kopininja

Super Active Member
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,188
Reaction score
55
Points
70
liverpool ni prob die bile die rotate player suke suki je hehe
tak juga sebenarnya. game2 kecik la yg buat liverpool byk hilang points. tapi aku rasa klopp dan pemain memang bagi 200% performance utk baki game season ni.

arsenal boleh masuk top 5 balik, manutd memang kesian la byk game besar. ditambah lagi masih main suku akhir liga eropah.

injury memang akan berlaku pada pemain manutd. fitness memang diuji kali ni.
ni apasal semua kat sini ni

dah g balik rumah sendiri

lama terbiar tu :)):))

harap pak asan stay lagi 5 tahun
 

Fabs Gunns

Super Active Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
6,339
Reaction score
54
Points
70
akhirnya dpt gak merasa keluar dr top 4
bawak balik europa cup la season depan
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,012
Reaction score
64
Points
70
..next target...Europa Cup..

,.,kalau menang...bagus juga..boleh jumpa winner CL utk World League Cup..
 

Fijin

Fun Poster
Joined
Jan 21, 2017
Messages
988
Reaction score
86
Points
20
breaking news,pak asan meroyan nak kena pecat,arsenal will broke the bank ,85M utk mbappe, dgn deal utk main setiap minggu sebagai penyerang tengah,dah nak kena pecat baru nak kluarkan asb yg dah penuh tu,for sure jeruk kena jual,sachez dan ozil x sure,maby sachez akan dijual utk tampung yuran mbappe, another news chelasea nak jual fabregas,jose nak beli utk red devil,jika arsenal jual ozil bolehlah beli balik fabregas ganti tempat ozil
 
Last edited:

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
441
Points
136
breaking news,pak asan meroyan nak kena pecat,arsenal will broke the bank ,85M utk mbappe, dgn deal utk main setiap minggu sebagai penyerang tengah,dah nak kena pecat baru nak kluarkan asb yg dah penuh tu,for sure jeruk kena jual,sachez dan ozil x sure,maby sachez akan dijual utk tampung yuran mbappe, another news chelasea nak jual fabregas,jose nak beli utk red devil,jika arsenal jual ozil bolehlah beli balik fabregas ganti tempat ozil

ok cantik gak ni mbappe masuk, arsene klua
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
dah 2-0...asan bayar ref ke apa...hahahaha
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register