BTC USD 42,802.1 Gold USD 1,764.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Arrgghh Kenapa Jadi Bergini YMAIL

zaimi2

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
salam


saya nak tanya korang2 semua..tadi aku try log in ym..tak dapat2ot lepas 2 eden tekan forgot pass ...dia mintak alternate email (dah betul) pas 2 secret question saya betul2 lupe..

mcm mana nak dpt balik ye? aku try2 tadi acc kena block 12jam..sebab aku lupa aku masuk je la apa yang bermain dalam pikiran


anyone?kaki2 hacker ke ..please

*ganjaran menanti anda

so kepada yang nak contact saya melalui ym x dpt2

ni ym baru [email protected]
 
Sponsored Post

namasaya

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
4,345
Reaction score
32
Points
30
tlg up...

perkara sama telah terjadi dgn tt..

akaun ym ak br je kena blok sbb xdpt jawab secret question....:(:)((
ada sapa2 leh tlg x...
 

nachiru

Fun Poster
Joined
Dec 20, 2012
Messages
796
Reaction score
0
Points
10
kalau aku hari tu, dia ada option untuk aktifkan guna telefon kalau tak tau gak secret question tu, masukkan no telefon kita, pastu dia akan hantar sms nombor siri, masukkan nombor tu dah bleh masuk ke email yahoo
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
315
Points
81
salam


saya nak tanya korang2 semua..tadi aku try log in ym..tak dapat2ot lepas 2 eden tekan forgot pass ...dia mintak alternate email (dah betul) pas 2 secret question saya betul2 lupe..

mcm mana nak dpt balik ye? aku try2 tadi acc kena block 12jam..sebab aku lupa aku masuk je la apa yang bermain dalam pikiran


anyone?kaki2 hacker ke ..please

*ganjaran menanti anda

so kepada yang nak contact saya melalui ym x dpt2

ni ym baru [email protected]


Takyah hack. Clearkan semua cache pada browser, lepas tu cuba masuk balik selepas dah berakhir tempoh 12 jam. Atau, masuk YM menggunakan emel, kemudian masuk ke Setting dan tukar Setting Option utk Password. Password dalam emel sama jer dgn password utk YM. Tak payah la pilih password yg susah-susah sgt. Asal boleh ingat.
 

namasaya

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
4,345
Reaction score
32
Points
30
Takyah hack. Clearkan semua cache pada browser, lepas tu cuba masuk balik selepas dah berakhir tempoh 12 jam. Atau, masuk YM menggunakan emel, kemudian masuk ke Setting dan tukar Setting Option utk Password. Password dalam emel sama jer dgn password utk YM. Tak payah la pilih password yg susah-susah sgt. Asal boleh ingat.

mcm mane nak clearkan cache 2...huhuhu
 

Zunan

Active Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,079
Reaction score
45
Points
30
delete all browsing history ... kena tick option kat internet option ....
 

namasaya

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2011
Messages
4,345
Reaction score
32
Points
30
ok2...kena tunggu 12 jam dulu yea..:-?
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
315
Points
81
mcm mane nak clearkan cache 2...huhuhu

Pegi kat internet option, lepas tu kat bahagian Clear History, tick semua. Close browser then baru buka balik. Cara ni utk yg nak akses YM menerusi emel. Harap membantu.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register