BTC USD 38,450.1 Gold USD 1,831.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

For Sale Arifi recondition auto - toyota,honda and continental cars

Sponsored Post

mr.awie

Fun Poster
Messages
266
Joined
May 5, 2009
Messages
266
Reaction score
9
Points
15
Tt try guna satu bank jer utk masuk loan? bila declined trus sy jadi batang kayu.
Saya ingat lg masa saya nk beli persona dulu. Agen persona tu kata income mmg tak lepas tapi dia tetap berusaha untuk dptkan loan jugak. macam2 document dia buatkan,macam2 bank dia try, then bank ke-4 ,alhamdullilah lulus. Ikat 7 tahun persona tu, sebulan pun x pernah sangkut. Orang kerajaan yg gerenti lulus loan pun byk sangkut bulan2 nk byr. Nak seribu daya. Ni baru betul namanya agen. berusaha keras untuk customernya. skrg dia dh naik pangkat,xjd agen dh kalau x dh lama buat ngan dia. Ni tak, satu bank x approve,trus kata x approve. apa daa..
TOLONG JANGAN JADI AGEN YANG PEMALAS...
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register