BTC USD 44,673.9 Gold USD 1,742.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Arghh...Tolong Aku Bapak Sakalian

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
730
Reaction score
7
Points
15
Sorry klu salah section.

Aku datang kembali :))
Hari tu kita bermain dengan PDF:eek:
Kali ni kita bermain dengan Excel plak.

Kat bawah ni aku ada sertakan satu fail excel.
View attachment test.xls

Aku dah hiddenkan SHEET1.
Aku nak minta tolong korang cuba hack VBA Password yg aku buat dan enable kan semula SHEET1 tu.

Motif.
1- Nak belajar mcm mana nak protect VBA Project Password daripada hack.
2- Nak belajar mcm mana nak protect Password Sheet dan Workbook daripada perisian mcm MS Office Recovery.

Jom try.

Hadiah
RM10 kredit celcom atau digi
 
Last edited:
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
hahaha yg pdf tu mcm mana...ok tak hehehhe....yg nih ko tau ker caranya nak bukak...
 

IronFist

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2006
Messages
730
Reaction score
7
Points
15
hahaha yg pdf tu mcm mana...ok tak hehehhe....yg nih ko tau ker caranya nak bukak...

yg pdf tu mmg kantoi la aku.
tp kali nie. klu korang dapat enablekan SHEET1 tu.
ada rewards :D
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
aku mcm pernah belajr kalo excel ni tapi pdf tu aku xtaulah..Nak cuba busy plak coz ade exam plak dis 2 weeks..
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
Sorry klu salah section.

Aku datang kembali :))
Hari tu kita bermain dengan PDF:eek:
Kali ni kita bermain dengan Excel plak.

Kat bawah ni aku ada sertakan satu fail excel.
View attachment 30755

Aku dah hiddenkan SHEET1.
Aku nak minta tolong korang cuba hack VBA Password yg aku buat dan enable kan semula SHEET1 tu.

Motif.
1- Nak belajar mcm mana nak protect VBA Project Password daripada hack.
2- Nak belajar mcm mana nak protect Password Sheet dan Workbook daripada perisian mcm MS Office Recovery.

Jom try.

Hadiah
RM10 kredit celcom atau digi

ada hadiah kredit yer?
chk yr pm bro....

nape tanak reply eh pm saya?:(scam
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
any news... dapat x?
kalo dapat boleh ajar macamana?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register