BTC USD 37,200.1 Gold USD 1,797.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ARAZ SUCCESS NATURE HERB'S INDUSTRY Sdn Bhd (MA01032850-D)-ArazSuccess.biz

bobbysan

Freshie
Joined
Nov 7, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Produk HEBAT yang di cari-cari oleh SEMUA orang! Khazanah Perubatan Di Zaman Silam.
Akar & Daun kayu terpilih di proses secara tradisional menjadi Jus Minuman Berkhasiat.

Dengan Modal RM 60.00,
Anda boleh mengembalikan tahap kesihatan anda ke tahap yang maksimum dan mampu menjana pendapatan Sampingan sehingga RM 23,000.00!!!

Memperkenalkan AP Bonanza. Pendapatan sehingga Rm 400,000...::Sila rujuk website::...

Untuk maklumat lanjut;

http://www.ArazSuccess.biz/bobbysan
http://www.ArazSuccess.biz/bobbysan
http://www.ArazSuccess.biz/bobbysan

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

Fyi::program ini akan dilancarkan pada 15hb Nov 2008. InsyaAllah. Bisnes baru, so byk peluang...
Jika anda menyertainya sekarang, andalah antara bakal Pioneer/O-Tai.


Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk HEBAT ini, juga produk-produk lain sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

ID Penaja = bobbysan

Anda boleh menggunakan ID ini utk Log-in ke website tersebut.
Layari [/SIZE]http://www.ArazSuccess.biz/bobbysan

p/s - Kepada Orang Lama atau Old Timer CariGold Forum, sila beri tunjuk ajar
 
Sponsored Post

bobbysan

Freshie
Joined
Nov 7, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Jika berminat, sila terus ke website tersebut atau PM saya...
 

bobbysan

Freshie
Joined
Nov 7, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
PAKEJ PILIHAN PROGRAM AFFILIATE ArazSuccess.Biz

Pakej A = RM 60.00 Anda akan mendapat 1 botol Pati Jus Akar Kayu.

Pakej B = RM 360.00 Anda akan mendapat 6 botol Pati Jus Akar Kayu.
Juga rebet RM45.00 hasil belian anda sendiri.
Ini juga memberikan akan peluang/potensi pendapatan sehingga RM 23,000 x 6 = RM 138,000.00* dengan hanya mempromosikan laman web affiliate anda.

Pakej C = RM 500.00 Anda akan mendapat 6 botol Pati Jus Akar Kayu.
1 botol Pati Minyak Lintah Gunung.
1 botol Minyak Aura Resdung.
Juga rebet RM45.00 hasil belian anda sendiri.
Ini juga memberikan akan peluang/potensi pendapatan sehingga RM 23,000 x 6 = RM 138,000.00* dengan hanya mempromosikan laman web affiliate anda.
Anda juga secara AUTOMATIK anda mendapat 1 akaun di program AP Bonanza yang memberi potensi pendapatan sehingga RM 330,000.00*

AP Bonanza atau Auto Placement Bonanza adalah satu program hadiah dr syarikat utk ahli ArazSuccess. Program ini akan menyusun downline secara auto. So, downline dlm AP bukan disusun oleh anda. System akan cuba utk melengkapkan susunan ke atas. Jika anda tidak mencari Ahli baru, peluang utk dpt income tetap ada, tetapi lambat. Jika promosi Ahli berlaku dgn pantas, anda antara bakal JUTAWAN.
 

bobbysan

Freshie
Joined
Nov 7, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Bro...detail pakej A and B ada dalam website.
Ianya sama mcm multilevel marketing yg lain. Cari Ahli pada certain2 level, anda dapat komisyen.

Tapi saya galakkan anda memilih pakej C(AP Bonanza).
 

bobbysan

Freshie
Joined
Nov 7, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Nak jd Jutawan kena usaha..yakin...
aku pon x jd jutawan lg..
tapi sama2 kita berusaha...jalan byk di dpn mata..cuma nak pilih jer..
salah satu jalan nyer...ni dia peerniagaan akar kayu..
ambik package C..pastu dok diam...duit masyuk...klau cari org...lagi masyuk...
 

Godek

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
906
Reaction score
0
Points
10
Salam, bro hanya Private Limited (Sdn Bhd) sahaja boleh berada disini. Hanya makluman sahaja. TQ.
ONLY Sdn Bhd Companies are allowed here

From now on we only allow ONLY company who registered under Private Limited (Sdn Bhd) instead of Sole Proprietership (Enterprise) to be promoted in this forum section.

Both companies shall be advise to upgrade into Sdn Bhd, or their topic might be deleted in near future.

Please be informed.
 

bobbysan

Freshie
Joined
Nov 7, 2008
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Alamak bro..klau mcm tu..thread ni nak letak mana?
...Kami budak baru belajar.....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register