BTC USD 58,921.1 Gold USD 1,803.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Arang dari tempurung kelapa

rafie kelapa

Freshie
Joined
Nov 10, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
salam dan selamat sejahtera,di sini saya ada membekalkan dan menjual produk
arang dari tempurung
kelapa.Tiada bahan pengawet dan sepenuhnya dari tempurung kelapa.Sesuai di
gunakan untuk membakar ikan,satay dan BBQ
dan keluaran dari bumiputra.Harga yang ditawarkan adalah Rm 1.50 per kg.Stok
sehingga 3000kg seminggu.penghantaran di sediakan 500kg ke atas.Sekitar
kawasan kl,selangor dan perak sahaja.Harga boleh di runding,Jika
berminat sila hubungi atau sms kepada:

En Azmi : 0194949908
En Rafie : 0142285006
email : [email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
w'salam bro..

hang kat area mana bro..dan cover area mana jer bro..

kang org 1 Malaya nie nak order berkilo..kilo..tak bule lak nak hantaq..

info kene lengkap..

neway..welcome to CG..


:D
 

rafie kelapa

Freshie
Joined
Nov 10, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
salam,thanks tuan azrine,terima kasih di atas idea tu,mungkin ini merupakan kelemahan idea bagi org yg memulakan perniagaan.Jika terdapat sebarang komen,boleh reply kepada saya untuk meningkatkan ilmu perniagaan saya.
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
salam,thanks tuan azrine,terima kasih di atas idea tu,mungkin ini merupakan kelemahan idea bagi org yg memulakan perniagaan.Jika terdapat sebarang komen,boleh reply kepada saya untuk meningkatkan ilmu perniagaan saya.

no hal bro..tolong menolong dan ingat mengingati antara sesama kita..

charcoal memang ghamai org carik..dan based pada harga yg diletakkan tuh..kire ok gak ler..within market price..penghantaran dibuat sendiri oleh hang..

hope hang berjaya bro..dan maybe in near future kita bule berurusan sekali..

btw..hang kat area Kuala Selangor ka bro??


:D
 

rafie kelapa

Freshie
Joined
Nov 10, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
tima kasih tuan azrine,saya tinggal di kawasan batu caves tetapi pembakaran arang nie di lakukan di sungkai perak(my born).Jika ada yang ingin wat trading tiada masalah dan jika nak lihat lokasi pembuatan,sentiasa di alu-alukan.Pembuatan di lakukan masih lagi secara kecil-kecilan.Dalam seminggu boleh mencapai 3 tan arang boleh di hasilkan.Mungkin boleh lebih jika ada permintaan.Di sini saya rasa memang menampakkan yang tuan azrine nie boleh membantu saya mencari pasaran.Ini sebabkan kerana tuan azrine nie memberikan respons yang aktif di dalam blog carigold ini.Tima kasih tuan azrine
 
Last edited:

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
tima kasih tuan azrine,saya tinggal di kawasan batu caves tetapi pembakaran arang nie di lakukan di sungkai perak(my born).Jika ada yang ingin wat trading tiada masalah dan jika nak lihat lokasi pembuatan,sentiasa di alu-alukan.Pembuatan di lakukan masih lagi secara kecil-kecilan.Dalam seminggu boleh mencapai 3 tan arang boleh di hasilkan.Mungkin boleh lebih jika ada permintaan.Di sini saya rasa memang menampakkan yang tuan azrine nie boleh membantu saya mencari pasaran.Ini sebabkan kerana tuan azrine nie memberikan respons yang aktif di dalam blog carigold ini.Tima kasih tuan azrine

bro..bukan blog carigold..but forum carigold..:D

insya allah bro..kita sama2 membantu sesama kita..

lagipon..hang dekat jer ngan aku..aku kat Profit Hill..

Batu Caves tak jauh pon..Sungkai pon..dalam 45 mins max dah spai..kalu gunakan highway..

kalu ada apa2 nanti..kita helo2 la bro..hang pon dah letak nomo hang..

=D>​
 

rafie kelapa

Freshie
Joined
Nov 10, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
ohhh yer ker,profit hill yer,ehmmm kawasan elit tu kan,what ever tima kasih kerana memberikan feedback.Klu tuan sudi membantu alhamdullillah,mungkin rezeki saya berhubung dgn tuan.Nanti tuan boleh hubungi atau sms kalau nak info lebih lanjut atau lebih mudah jika dapat jumpa,sekian tima kasih
 

rafie kelapa

Freshie
Joined
Nov 10, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
salam,saya ingin meminta tlg kepada ahli forumer untuk membantu saya memasarkan arang dari tempurung kelapa,sekian terima kasih
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register