Arab Saudi gantung Visa Umrah - Puluhan ribu jemaah terjejas

CG Sponsors




pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,254
Reaction score
1,192
Points
221
Adehh...rindu plak bila dengar citer2 bab umroh dan haji nie...

Rindu suara2 kasar teksi - Tan’im ya syeikh... :D

Malaysia? Malaysia bagus.....

Hj Hadi? Ulamak2....Mahathir? Gud2... - Teringat ayat syeikh kat pasar kurma... :LOL:

Semoga kembali normal urusan umrah dan haji selepas ini...ameen

p/s: Tgk kaabah kena kepung mcm tue sedih bos...Teringat bila tgk tok2 syeikh berpaut dkat kaabah tue..Kita org melayu nak berebut masuk dalam hijr ismail selamba jek kena bedal ngan pak2 arab....apa bleh buat bos..badan kering jer... :LOL:
saat paling bodoh aku buat di mekah ialah berebut2 untuk cium hajarul aswad... berpaut paut dekat kaabah... sikit lagi nak dapat... last2 kena tolak ke belakang jugak... nyesal seumur hidup ...dengan laki pompuan bercampur...
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,102
Reaction score
206
Points
38
Saya lebih bodo piang laa bos..

Sampai nak racing dgn kusi roda kat track saie dulu..smpai mak ckp ko nie hapal qoran takat patihah jek nak tiru pak arab..dieorg kijer tukang tolak qoran hapal...kena sekolah sy bos 😅🙏🏼

Sejak dari tue bos, lari2 anak kat zone hijau pon xselaju pak usin bolts..slow sket laa dr azmi ibrahim 🙏🏼😅

saat paling bodoh aku buat di mekah ialah berebut2 untuk cium hajarul aswad... berpaut paut dekat kaabah... sikit lagi nak dapat... last2 kena tolak ke belakang jugak... nyesal seumur hidup ...dengan laki pompuan bercampur...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register