BTC USD 61,789.2 Gold USD 1,779.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Apsal time raya nie asyik hidangkan mee ajer?

Adakah anda juga JEMU asyik2 makan mee kuning jer time beraya ni?


  • Total voters
    0

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
Syukur tu memang lah bersyukur tapi naper semua rumah yg aku pergi hidangkan mee?

a) mee goreng (WAJIB)
b) mee kari
c) mee soto
d) mee jawa

anak aku yg baru setahun 4 bulan pun tk nk dah makan mee. Itu budak yg belum pandai bercakap tu. Aku ni lagi lar..MUAK siut..

Tak kira lagi yg masin, pedas dan mcm-mcm rasa pelik dalam mee tu..Tak der ker idea nk hidangkan benda lain pada tetamu?
~X(~X(
 
Last edited:
Sponsored Post

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
bersyukur la dengan apa yg ada :D:D:D


umat islam di palestin langsung takde ape2 :(:(
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
dah itu je yg termampu n cepat di buat tuk jamuan... :D .. tahun ni beraya kg wife kat utara.. asik layan ketupat palas + rendang je tapi seronok gak.. kalau beraya kat johor ketupat nasi + ayam masak kicap..lagi best :D
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
bila masa plak aku beraya kat palestin? Tetiba jer ke palestin plak..

adeh... bukan den cakap ko beraya kat palestin... :">:">:">


ni ko bukak thread pasal makan mee je time raya sampai muak & sebagainya...


sepatutnya kita bersyukur dengan apa yang tuan rumah hidangkan.... #:-S



kalau ko nak makan sedap g je la kat kedai :p:p
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
adeh... bukan den cakap ko beraya kat palestin... :">:">:">


ni ko bukak thread pasal makan mee je time raya sampai muak & sebagainya...


sepatutnya kita bersyukur dengan apa yang tuan rumah hidangkan.... #:-S



kalau ko nak makan sedap g je la kat kedai :p:p

Bila plak aku tk bersyukur?

iskh iskh aku pergi beraya bukan pergi makan kedai..anak aku tu pun tau tempat yg aku pergi tu bukan kedai

ni bukan masalah kedai atau rakyat palestin, tp masalah mee kuning..~X(~X(
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
dah itu je yg termampu n cepat di buat tuk jamuan... :D .. tahun ni beraya kg wife kat utara.. asik layan ketupat palas + rendang je tapi seronok gak.. kalau beraya kat johor ketupat nasi + ayam masak kicap..lagi best :D

ketupat nasi dan ayam masak kicap? best tu..tp sayangnya raya ni aku tk jumpa umah org yg hidangkan..mee goreng kicap adalah :eek::eek:
 

bumantara

Active Member
Joined
Nov 10, 2007
Messages
1,556
Reaction score
2
Points
25
dh rezeki lu takat makan mee jer nk buat guano.....
itupun dh bagus sbb dpt makan free
 

apiz

Active+ Member
Joined
May 10, 2009
Messages
4,382
Reaction score
29
Points
30
aku x kesah mkn ape.bende sama pon x kesah..janji kenyang..giahaha..anak tuan rumah yg penting tu..lalalala
 

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
aku x kesah mkn ape.bende sama pon x kesah..janji kenyang..giahaha..anak tuan rumah yg penting tu..lalalala

anak tuan rumah? yg ni ko tk pyah makan pun dah kenyang bro..:eek::eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register