Apsal kaspersky aku block website

CG Sponsors




rizan

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,138
Reaction score
13
Points
25
Salam bro2 dan sis2

apsal kaspersky aku block bila aku nak open browser arr..google pun dia block gak..bila masuk jadi camni



kalau nak surfing aku terpaksa off dulu kaspersky ni..
 
Sponsored Post

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
aku pernah kena..aku masa tgh buka web aku pi disable kan dia..terus dia block web aku buka tu..

ko ada wat camtu ka.
 

rizan

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,138
Reaction score
13
Points
25
aku pernah kena..aku masa tgh buka web aku pi disable kan dia..terus dia block web aku buka tu..

ko ada wat camtu ka.
disablekan camna bro..off kaspersky ke atau disablekan setengah2 setting dlm tu?..seingat aku..aku x penah sentuh kaspersky ni
 

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
bila ko klik kanan kt icon dia pastu kuar popup kan..
aku gatal tgn klik disable protection masa tu...
bila aku enable semula terus dia block web yg aku tgh buka masa tu.
 

rizan

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,138
Reaction score
13
Points
25
bila ko klik kanan kt icon dia pastu kuar popup kan..
aku gatal tgn klik disable protection masa tu...
bila aku enable semula terus dia block web yg aku tgh buka masa tu.
pastu nak kasi x block bro buat camna lak
 

rizan

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,138
Reaction score
13
Points
25
up skit..sapa tau kasi2 la info camna nak setel
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
kaspersky ni antivirus / intnet security yg top masa kini..

aku rasa sblum access denied ni dia mgkin pnah tnya pc user (sesapa yg 1st time access pc lpas kaspersky intalled) n mgkin pc user tersebut jwb access denied utk website yg ade kriteria tertentu..

jd mslh skang blh settle klo kita dpt enable balik setting yg disable kpd enable utk website berkenaan..

sesape tau cara enable balik blh la kongsi2 sini..
 

pokcak

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
seme kena kot. aku pun kena.
 

kasyaf

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2008
Messages
726
Reaction score
3
Points
15
erm.........key tak genuine kot..hehehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register