Apple iPhone 11 Series

Recommended Brokers


doraexp

Freshie
Joined
Aug 5, 2019
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
baru nk pakai iphone 5 dah keluar iphone 11 ek? emm harga dia punnnn...
 
Sponsored Post

doraexp

Freshie
Joined
Aug 5, 2019
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Tapi mmg setuju, beli iphone dah takyah nak pikir kalau main game confirm smooth, even aku tgk adik aku pakai ip 6 tak lag :(
 

Aileen Leelee

Boost Internet Promoter
Joined
Oct 7, 2019
Messages
13
Reaction score
2
Points
38
baru nk pakai iphone 5 dah keluar iphone 11 ek? emm harga dia punnnn...
takpe, awak boleh guna Boost app and go premium, takperlu keluar duit. and jimat duit lagi ada. Saya pun guna untuk bayar bil atau shopping.
 

Nor Syawidah

Boost Internet Promoter
Joined
Nov 5, 2018
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Dah dapat yah booking hari tu

View attachment 207723
perrrrhhhh merecik hawau org melaka kata. Booking pun bayau mahal gak kan? kalau i mampu mmg i sambau seketul ip11 ni.. i mampu tgu i menang peraduan kat boost je u. 7 hari 7 mlm i mandi bunga bg diri i bertuah menang dpt iphone 11 ni
 

Nor Syawidah

Boost Internet Promoter
Joined
Nov 5, 2018
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
Ala down i rasa bila ramai dah tahu peraduan tu... U all bg laluan kat i menang please 😭
 

kobeee

Freshie
Joined
Mar 30, 2012
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
nak tye la korang semua. mana dapat duit byk2 tu beli iphone. Aku kerja pun gaji ciput, belanja pun berkire-kire asal ada diskaun aku mengelupur pegi. Skrg aku cr yg ada cashback ewallet. pastu yg Boost ewallet tu ok ke bole dpt iphone. aku jeles la org ada duit byk beli phone mahal2 :(
 

Aileen Leelee

Boost Internet Promoter
Joined
Oct 7, 2019
Messages
13
Reaction score
2
Points
38
Last edited:

Nor Syawidah

Boost Internet Promoter
Joined
Nov 5, 2018
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
kalau awak guna Boost app, awak cuma kena verify ke premium je. takde bayaran and available sampai hujung tahun. so jom cuba
tu la yg i dah buat. Selama ni i x pernah nak cuba mana2 giveaway.. ni first time i buat kt boost semata-mata i serius nk ip11 tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register