App Muslim Pro owned by non muslim

CG Sponsors




kirana

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2007
Messages
418
Reaction score
41
Points
20
hati2..sape2 yg dah beli app ni mmg dah xleh buat apa
uninstall je la

ini company dr singapore

nama company
Bitsmedia Pte Ltd

963F70E4-81A1-49A6-BB7B-9CABB56F7228.jpeg


624371B9-F925-47C8-AF8D-026C6C887B75.jpeg
3AEA4D4D-5AFD-4171-854A-868B1B86E9F3.jpeg
D965C9CA-04AB-461F-87D2-EA9D693E5BB9.jpeg
A8518E1E-1BD7-4E0A-A383-DBB4AE167480.jpeg
9E388373-60E9-440F-AEFE-BD4836C7D710.jpeg
8B476E76-43A2-475C-9387-38B4A5A8D527.jpeg
 
  • Like
Reactions: TT
Sponsored Post

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
15,930
Reaction score
3,005
Points
236
App No. 1 .. baru2 ni pun saya ada update version baru ..
uninstall je, lepastu curi idea / coding claim sendiri buat :D tabiat biasa ..

tapi masih kenapa guna telefon bimbit pintar dan perkakasan komputer juga teknologi buatan bukan Islam? boleh hantar gi kedai besi buruk dan tunggu sampai mana2 syarikat Muslim dalam atau antarabangsa cari inisiatif buat .. saya rasa 99.9% penggunaan harian buatan non-Muslim, nak abai gi duduk dalam gua je ..

nak korek .. korek sampai dalam cik, bos Bitsmedia ialah Erwan Macé, yang mu tunjuk cina je nape? hahahaha .. Melayu Malaysia terlalu pro-Islam jangan sampai terbabas tepi, dalam Quran tidak disebut perkara untuk abaikan ciptaan / buatan bukan Muslim digunakan oleh Muslim sekiranya ianya baik dan membantu.

:p :LOL:
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,752
Reaction score
2,697
Points
191
App No. 1 .. baru2 ni pun saya ada update version baru ..
uninstall je, lepastu curi idea / coding claim sendiri buat :D tabiat biasa ..

tapi masih kenapa guna telefon bimbit pintar dan perkakasan komputer juga teknologi buatan bukan Islam? boleh hantar gi kedai besi buruk dan tunggu sampai mana2 syarikat Muslim dalam atau antarabangsa cari inisiatif buat .. saya rasa 99.9% penggunaan harian buatan non-Muslim, nak abai gi duduk dalam gua je

:p :LOL:
ni app utk kegunaan umat islam..

tiada ustad atau mufti proof spelling isi kandungan dalam tu..

bley jadi misleading..

bukan salah hp..

harap paham..
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
15,930
Reaction score
3,005
Points
236
Muslim Pro, the comprehensive Islamic mobile application, just announced that it has reached more than 10 million downloads across 216 countries worldwide since its launch less than four years ago by Erwan Macé, the founder of Bitsmedia, who released it during Ramadan in August 2010.

Muslim Pro is an Islamic mobile application with accurate prayer time, azan clock, full audio Quran, Halal restaurants & Mosques guide, Qibla locator, Islamic Hijri calendar, etc. It is available on the Apple App Store (iPhone), Google Play (Android) and BlackBerry World as well as web-based at www.muslimpro.com. Right now, Bitsmedia is working on a Windows Phone 8 version as well.

The inception of Muslim Pro came when Bitsmedia CEO, Erwan Macé, felt that although there were many prayer time apps available, none were adequate enough.

Muslim countries like Malaysia, Saudi Arabia, Indonesia and the United Arab Emirates, as well as countries with large Muslim minorities like France, the United States and the United Kingdom, have the highest number of downloads respectively.

Between 10,000 to15,000 new users are added daily, but during Ramadan, downloads can shoot up to as high as 100,000 in a single day. Interestingly, out of Muslim Pro’s existing user base of more than 10 million, it has an average of almost 3 million active users monthly. This means that Muslim Pro’s user engagement rate remains relatively high, being used by almost 30 percent of the people who have downloaded the app.

One reason is for sure the fact that besides accurate prayer times based on a user’s location, Muslim Pro provides many other main features such as worldwide Qibla directions, Azan clock, as well as integration with popular location based application Foursquare to find Halal restaurants or Mosques.

Therefore, the current number of users has definite potential for growth in the time to come, especially since smart phone penetration has yet to explode in emerging markets.

“Once smart phones have become a necessity in emerging markets like they are now for other parts of the world, we can expect the Muslim Pro’s user base to increase by up to 3 times,” said Bitsmedia CEO, Erwan Macé. “In addition to that, new platforms and additional community apps are always being developed, which will further contribute to an increase in downloads”, he added.

Overcoming both language and mobile platform barriers, Muslim Pro is accessible to the entire Muslim community worldwide, with it being the first Islamic app to be translated in 15 languages.

“Muslim Pro remains our core app, both in terms of revenue and team priorities,” said Macé. “We are in the midst of working on a few separate, yet related, applications to extend the reach of Muslim Pro beyond just religion — these further developments will help address Islam as a culture and a community as well.”



Artikel https://www.mediabuzz.com.sg/compan...e-app-with-over-10-million-downloads-globally
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
15,930
Reaction score
3,005
Points
236
ni app utk kegunaan umat islam..
tiada ustad atau mufti proof spelling isi kandungan dalam tu..
bley jadi misleading..
bukan salah hp..
harap paham..
saya balas hanya lepas memahami kandungan, maksud topik ni adalah abaikan produk buatan bukan Muslim dan threadstarter tidak menyatakan sebarang kandungan mengenai "proof reading and misleading" dalam konteks tajuk / kandungan :)

adakah Mufti / ustad Uita disini lebih arif daripada Saudi Arabia memandangkan kebanyakkan pengguna aplikasi ini ada termasuk dari negara Islam terbesar itu juga, sudah bertahun-tahun aplikasi ni di alam Intenet dan tiada seorang Ustaz / Mufti dari Saudi Arabia membuat tafsiran mengenai kandungan dalam Muslim Pro ni salah, boleh memesongkan pengguna dan perlu pembetulan?

 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
15,930
Reaction score
3,005
Points
236
Muslim Pro Malaysia Overtaking Tech Giants

16.05.2019 - Kuala Lumpur, Muslim Pro, comprehensive Islamic mobile application (app), has emerged as the country’s number one downloaded mobile app at the start of Ramadan, overtaking global tech giants such as Facebook, Whatsapp and Instagram.

In a statement today, Muslim Pro Malaysia said with more than 70 million downloads in over 200 countries, the mobile app’s usage spiked during the holy month, not only in Malaysia but also globally, as more users log in to check Sahur and Iftar times, read the Quran and utilise other religious features.

Country manager Nik Emir Din said the mobile app is still seeing a tremendous growth in the number of downloads each day and hoped to end the fasting month with a new record high.

“A lot of preparations were made by Muslim Pro Malaysia coming into the crucial month to strengthen the features of the mobile app and increase the level of engagement.

“This includes the launch of a new content section that features original and curated Islamic lifestyle-related articles and videos to complement our core features of prayer times, the Quran and Qiblat directions, thus completing the experience for users who use the app during Ramadan,” said Nik Emir.

Available on Apple’s App Store and Google Play Store, Muslim Pro is the world’s largest mobile application for Muslims, offering comprehensive religious, lifestyle and community features.

It has opened a local office in Malaysia last year with the mission to further strengthen the brand and market presence in the country, as Malaysians account for about a tenth of its overall user base.

Muslim Pro has partnered with major brands such as Boost, Shopee, Zurich Malaysia and Senheng throughout Ramadan to offer users special promotional price for its Premium subscriptions via both online and offline channels.

Original news http://bernama.com/en/news.php?id=1726984


Alunan Suara Neelofa Mengaji Al-Quran Di Aplikasi Muslim Pro

"“Sebelum ini, semasa membaca al-Quran, Lofa akan membuka buku yang berlainan untuk mencari maksud ayat. Namun, kebanyakan buku yang Lofa ada ditulis dalam bahasa Inggeris.

“Jadi, inisiatif untuk mewujudkan laman Makna By Lofa dalam aplikasi Muslim Pro adalah disebabkan kekurangan maksud ayat-ayat al-Quran yang ditulis dalam bahasa Melayu,” katanya.

Sebagai permulaan, Makna By Lofa akan menerbitkan audio berbentuk suara Neelofa yang membacakan maksud ayat-ayat al-Quran dalam Juzuk 30 atau Juzuk Ammar.

“Bacaan maksud surah-surah Juzuk Ammar merupakan fasa pertama Makna By Lofa."
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,264
Reaction score
78
Points
80
aku guna yg muslim jer...dan buat sedekah pd yg buat app tu....
cukup waktu dia azan walau dok dlm hutan pun.
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,986
Reaction score
1,227
Points
206
Bnyk betul income Adsense yg deme dapek hanya dgn kasi apps free which comes with tons of Google ads. Bye2 Adsense for blog n video....
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,524
Reaction score
529
Points
111
guna app ni utk bagitau waktu solat dan arah kiblat je.

utk Quran, aku guna app dari Indon. MyQuran. yang bestnya boleh beli premium hanya dengan infaq RM5, sekali seumur hidup.

benda kena baca la hari2.. kalau x, buat bazir storage henpon je donlod.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register