Music Apesal Penyanyi Ni Tak Popular? | Denden Gonjalez & Fiq

CG Sponsors




Kenapa Depa Tak Popular?

  • Dah mmg suara dia tak sedap, nak buat macam mana

    Votes: 0 0.0%
  • Manager penyanyi tu tak pandai manage

    Votes: 0 0.0%
  • Masalah peribadi kehidupan penyanyi

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    3

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,296
Reaction score
2,042
Points
141
Lari dari politik sekejap...haha

..

Pasal Denden Gonjalez...apesal dia tak popular aa?

bagi aku, unik suara dia...
boleh tarik tinggi tu....


bawah ni video lama,, tapi view still stakat 100k saja...jauh nak sampai 1juta....
rugi suara sedap macam ni tapi takda sambutan/sokongan..

 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,296
Reaction score
2,042
Points
141
suara Denden Gonjalez ada iras2 macam Fiq sikit....

Fiq pun tak popular jgk.....

 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
844
Reaction score
148
Points
23
Ntahlah mungkin budak2 lani suka kpop agaknya :rolleyes:

Tp klu aku mmg langsung x minat lagu2 zaman skrg ni...aku cuba2 gak dengar tp x smpi habis terus aku tutup...langsung xde feel o_O

Tp lain org lain citarasa kan...masing2 punya pilihan:)
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,437
Reaction score
460
Points
81
Aku prefer lagu sedap dari suara sedap.

Lagu x sedap, suara power mana pun x kemana.

Terutama lagu2 jepun, suara ntah apa2 tapi lagu sedap.

Try Mika Nakashima - yuki no hana
 

RapidPoints

Active Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
1,272
Reaction score
32
Points
35
zaman sekarang ni kebanyakan lebih pandang rupa bang..
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,343
Reaction score
200
Points
78
1. Tajuk cliche
2. Lirik lagila cliche
3. Yindon
4. Too many celebs wannabe
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,872
Reaction score
509
Points
161
lagu melayu ni senang, orang muda sunyi,nakkan pasangan,keyword dia,sayang,cinta,rindu,nikmat,seronok...semua menjurus kepada apa pun tak taula...semua boleh laris kat pasaran...
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,296
Reaction score
2,042
Points
141
she's gone dirakam/dinyanyikan semula oleh Denden Gonjalez (Datu Entertainment)

 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
1,754
Reaction score
163
Points
38
suara mamat ni boleh tahan ..agaknya rupa takde komersial value kot ..masa tarik tu ala-ala thomas arya
lagu last tu. antara lagu paling susah dan tinggi lau nk nyanyi.. bukan calang2 org boleh bwk ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register