Music Apesal Penyanyi Ni Tak Popular? | Denden Gonjalez & Fiq

Recommended Brokers


Kenapa Depa Tak Popular?

  • Takda Rupa

    Votes: 0 0.0%
  • Dah mmg suara dia tak sedap, nak buat macam mana

    Votes: 0 0.0%
  • Manager penyanyi tu tak pandai manage

    Votes: 0 0.0%
  • Masalah peribadi kehidupan penyanyi

    Votes: 0 0.0%
  • Penyanyi tu tak berdisiplin

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    1

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,785
Reaction score
1,825
Points
141
Lari dari politik sekejap...haha

..

Pasal Denden Gonjalez...apesal dia tak popular aa?

bagi aku, unik suara dia...
boleh tarik tinggi tu....


bawah ni video lama,, tapi view still stakat 100k saja...jauh nak sampai 1juta....
rugi suara sedap macam ni tapi takda sambutan/sokongan..

 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,785
Reaction score
1,825
Points
141
suara Denden Gonjalez ada iras2 macam Fiq sikit....

Fiq pun tak popular jgk.....

 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
480
Reaction score
70
Points
20
Ntahlah mungkin budak2 lani suka kpop agaknya :rolleyes:

Tp klu aku mmg langsung x minat lagu2 zaman skrg ni...aku cuba2 gak dengar tp x smpi habis terus aku tutup...langsung xde feel o_O

Tp lain org lain citarasa kan...masing2 punya pilihan:)
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,085
Reaction score
374
Points
81
Aku prefer lagu sedap dari suara sedap.

Lagu x sedap, suara power mana pun x kemana.

Terutama lagu2 jepun, suara ntah apa2 tapi lagu sedap.

Try Mika Nakashima - yuki no hana
 
Sponsored Post
Top
Log in Register