ape punye kowaja

CG Sponsors




hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,284
Reaction score
10
Points
65
aku ade wat loan kat kowaja,buat overlap bulan sembilan.dia kata tiga bulan still potong gaji kat payslip.pastu bulan 11 setel overlap..tapi mase kowaja potong 3 bulan tu dia tak bayar duit aku balik...cuma setel kat payslip je.aku telepon kkowaja dia akan bayar time overlap setel...tapi takde hampeh..:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
kena buh kat thread scam nie.... :(scam:(scam
 

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,284
Reaction score
10
Points
65
depa kata nak bayar duit aku yg dah potong 3 bulan mase overlap tu..macam mane nih...agen aku pun 2X5 gak..hati2 ngan agen nama adam lau
 

mankok5445

Fun Poster
Joined
Aug 26, 2008
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
depa kata nak bayar duit aku yg dah potong 3 bulan mase overlap tu..macam mane nih...agen aku pun 2X5 gak..hati2 ngan agen nama adam lau
hmm awat x p kat agen2 b.rakyat kat cni..ade ramai tue..huhu
nterest rendah payout tinggi..hmmm
 
Sponsored Post
Top
Log in Register