Ape perasaan korang kalau kwn baik korang bercinta dgn ex korang?

CG Sponsors




shifa95

Junior Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
ape perasaan korang kalau mmbe baik korang bercinta dgn ex bf korang?korang lak berpisah dgn dgn ex korang sbb cinta terhalang..bkn sbb gaduh ke ape..bg pendapat ckit..:-?
 
Sponsored Post

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
alamakkkkkkkk......


hummmm...no komen..:D

dah lau x de jodoh nk wat camne kan..
 

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
profesional r....

xsemestinya mencintai tu memiliki...
 

shifa95

Junior Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
and ex korang tu adalah sedara korang gak sbnrnye.means...the whole life korang akan jmpe diaorang...kalau diaorang kawen la..
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
perasaan aku kalo best fren aku bercinta ngan ex aku...

bagus ar... da ade pengganti utk die...

hidup mesti diteruskan :D
 

cay3869

Active+ Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
3,095
Reaction score
43
Points
30
terima la dgn redha, jodoh di tangan Tuhan.. :((
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
and ex korang tu adalah sedara korang gak sbnrnye.means...the whole life korang akan jmpe diaorang...kalau diaorang kawen la..
asal situasi ni same cam aku je...

ex aku n aku ade hubungan sedare... yg jauh.. bukan rapat...

da parents jumpe, baru la taw ade hubungan sedare rupenye...

daripade aku nak jeles2 sakit ati sorg diri kalo die kapel or kawen da... baik aku kesah idup aku je... x gune la nak sedeh2 melampau ni... :)cgrock
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,394
Reaction score
21,050
Points
1,671
luahan hati ke TT
 

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
kena redha....bila da redha dan maafkan dia...
mesti da x der rasa pape nyer....insyaAllah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register